Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Съб26092020

Брой 184, Година XXXI

            Валута: 1 USD = 1.67954 BGN1 GBP = 2.14389 BGN1 CHF = 1.81566 BGN
Back Вие сте тук:Начало Свят (2) Берлускони демонстрира връзката си с 30-годишна жена

Берлускони демонстрира връзката си с 30-годишна жена

Берлускони демонстрира връзката си с 30-годишна жена

Италиан­с­ката преса пуб­ликува първа снимка на 83-годишния Сил­вио Бер­лус­кони с новата му 30-годишна приятелка Марта Фашина, само сед­мица след като се появиха фотог­рафии на бив­шата му изгора Фран­ческа Пас­кале (35 г.), която целува извес­тна певица, предаде АФП, цитирана от Дарик­нюз.

Сед­мич­ното издание “Ки“, соб­с­т­веност на прес­г­рупата на милиар­дера, пусна “екс­к­лузивно“ снимка на бив­шия премиер, който по време на почивка във вилата си “Чер­тоза“, Сар­диния, се раз­хожда ръка за ръка с по-младата си с 53 години пар­т­ньорка Марта Фашина. Облечена с дълга небес­носиня рокля, младата жена — бивша манекенка и нас­тояща депутатка от “Форца Италия“, и Бер­лус­кони, са посетили свой приятел на яхтата му, според същото издание.

През март “Форца Италия“, политичес­ката пар­тия на Сил­вио Бер­лус­кони, съобщи официално за романа му с младата й активис­тка Марта Фашина. В нап­равено тогава изяв­ление беше посочено, че два пъти раз­веденият Сил­вио Бер­лус­кони и Фран­ческа Пас­кале, негова спът­ница в живота от 12 г., са се раз­делили, но ще запазят приятел­с­т­вото и доб­рите си отношения.

На 5 август друго сед­мично издание, “Оджи“, пуб­ликува “екс­к­лузивни“ снимки на бив­шата на Бер­лус­кони, 35-годишната Фран­ческа Пас­кале, на които тя прег­ръща 55-годишната Паола Турки, извес­тна италиан­ска певица. Двете дами, носещи сини бан­ски кос­тюми, си раз­менят целувки и ласки на борда на яхта — неос­поримо доказател­с­тво за “специал­ното им приятел­с­тво“.

България

Икономика

Култура

Актьорът и режисьор Николай Урумов: “Около нас всичко е суматоха“

Актьорът и режисьор Николай Урумов: “Около нас всичко е суматоха“

„Удовол­с­т­вие е да попад­неш в невероят­ния магичен, извън­земен, абсур­ден, смешен, трагичен Радич­ков свят, да се срещ­неш с Радич­ковите герои, т…

Прочети още:

Loading...

Спорт

Бивш левскар ще взима решенията в ЦСКА 1948

Бивш левскар ще взима решенията в ЦСКА 1948

Главният мениджър на клуба Красимир Балъков разясни поредните треньорски рокади

Глав­ният мени­джър на ЦСКА 1948 Красимир Балъков разясни после…

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Loading...