Вестник Земя

            Коопмедия                    ЦКС
         НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

25 въпроса за Крим
Вестник Земя - първа страница

Брой 58, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало Свят (2) Котката Масяня краде пари от касата на заведение в Русия

Котката Масяня краде пари от касата на заведение в Русия

Как се отп­лащаш за доб­рината на стопан­ката си, приютила те от улицата, ако си дръзко и пакос­т­ливо рижаво коте? Като се опиташ да отк­рад­неш пари от касата в заведението й, при това не само вед­нъж, пише в. “Дейли стар“.

Забав­ната случка се е разиг­рала в рус­кия курор­тен град Анапа в Крас­нодар­с­кия край. Кадри от под­визите на котето, запечатани от охранител­ната камера, са качени в интер­нет. Съдър­жател­ката на заведението Надежда Водолаз­кая раз­казва, че преди няколко месеца е осиновила жен­с­кото коте, след като го е намерила изос­тавено в кутия на улицата.

Пър­вият опит на крад­ливата писана, наречена Масяня, да отмъкне бан­к­ноти от кутията с пари в заведението, е бил осуетен от бдителен клиент. Той успял да грабне пляч­ката на пакос­т­ницата, когато тя случайно я изпус­нала на пода.

Пър­воначал­ният неус­пех не отказал Масяня от целта й. Въз­пол­з­вайки се от това, че не я следи някой посетител със зорко око, кот­ката проб­вала отново да се измъкне с бан­к­ноти, без никой да й поп­речи.

Оказва се обаче, че клиен­тите наб­людавали с интерес новото й „прес­тъп­ление”.

Установявайки, че при втория си опит живот­ното е граб­нало стари руски рубли, изпол­з­вани за декорация, посетителите избух­нали в смях.

Икономика

МФ: България е изправена пред фалит

МФ: България е изправена пред фалит

Има риск за фик­сирания курс лев-евро и зам­разявана на доходите,алармира минис­търа на финан­сите Росица Велкова-Желева Бъл­гария е зап­лашена от…

Прочети още:

Loading...

Култура

Поетът Недялко Йорданов за живота и неизбежното в него

Скъпи приятели, с риск отново някои от вас да ме упрек­нат, че често мисля и пиша за смъртта, ви споделям това стихот­ворение. То е прос­тичко …

Прочети още:

Loading...

Спорт

Световното клубно първенство с 32 тима от 2025 година

ФИФА обяви официално квалификацион­ните критерии за новото световно клубно пър­вен­с­тво с 32 отбора от 2025 година, когато Реал (Мад­рид) и Челс…

Прочети още:

Loading...

Земеделие