Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Брой 98, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Клубове в България вече не търсели Тодор Неделев

Клубове в България вече не търсели Тодор Неделев

Клубове в България вече не търсели Тодор Неделев

Звез­дата на Ботев (Плов­див) — Тодор Неделев, сподели, че има интерес към него от чуж­дес­т­ранни отбори и нищо чудно през лятото да бъде продаден. Националът обяви, че вече никой клуб в Бъл­гария не го иска.“Има интерес към мен от няколко чуж­дес­т­ранни отбора. Почти всички са от една дър­жава. Ако през лятото прис­тигне кон­к­ретна оферта, ще сед­нем с ръковод­с­т­вото, за да преценим кое е най-доброто за мен и клуба. Време е вече отново да опитам къс­мета си зад граница. Клубовете в Бъл­гария раз­б­раха за какво става дума и затова вече не очак­вам да ме потър­сят. Те знаят за кой отбор в Бъл­гария искам да играя. Нямам оферта от наш клуб“, заяви Неделев.

Отборът на Ботев (Плов­див) е на път да нап­рави сериозен тран­с­фер, който да напълни сериозно касата на клуба, съоб­щава Sportal.bg. “Канар­четата” почти сигурно ще продадат нигериеца Олакунле Олусегун на рус­кия Крас­нодар, като сумата трябва да бъде около 1 700 000 долара или малко над три милиона лева.

20-годишният полузащит­ник премина в Ботев от бив­шия отбор на соб­с­т­веника на плов­див­чани Антон Зин­гаревич — дат­с­кия Фремад Амагер, но вед­нага бе пратен под наем при рус­наците. Пър­воначално Олусегун игра за втория тим на Крас­нодар, където записа 19 мача и вкара шест гола, но от началото на април бе взет в пър­вия отбор на тима и оттогава е нес­меняем титуляр със седем мача. Рус­наците са останали впечат­лени от качес­т­вата му и са изп­ратили солидна оферта за играча, за да го задър­жат за пос­тоянно в отбора.

Ботев има още двама нигерийски фут­болисти под наем в Крас­нодар — Джонатан Окорокво и Ифеани Ндука. И двамата са на по 18 години, като пър­вият също вече нап­рави дебют за пър­вия тим, като до момента има два мача.

България

Икономика

Родните картофи ще поскъпнат двойно тази година

Родните картофи ще поскъпнат двойно тази година

Спочти 100% са се повишили раз­ходите за декар земедел­ска продук­ция в сек­тор “Плодове и зелен­чуци“, това са наб­людения на произ­водители от Го…

Прочети още:

Loading...

Култура

Седмица на българската книга започва в Париж

Бъл­гар­с­кият кул­турен инс­титут във френ­с­ката столица пос­реща праз­ника на бъл­гар­с­ката прос­вета и кул­тура 24 май със седем дни, пос­ветени на бъ…

Прочети още:

Loading...

Свят

Москва: Над 1700 украински бойци са напуснали “Азовстал“ от понеделник насам

Москва: Над 1700 украински бойци са напуснали “Азовстал“ от понеделник насам

Киев удължава военното положение и мобилизацията с още 90 дни

ЕК дава спешно 248 млн. евро на Полша, Румъния, Унгария, Словакия и Чехия за бе…

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Loading...