Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Брой 241, Година XXXII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Рано е за розови сънища, предупреди треньорът на Левски

Рано е за розови сънища, предупреди треньорът на Левски

Рано е за розови сънища, предупреди треньорът на Левски

„Сините“ постигнаха втора поредна шампионатна победа под ръководството на Станимир Стоилов

Треньорът на Лев­ски Станимир Стоилов бе доволен от играта на тима след категорич­ната домакин­ска победа над Пирин с 3:0 в мач от 12-ия кръг на Първа лига. Това бе втори пореден успех на „сините“ под ръковод­с­т­вото на Мъри. “Има малко по-добро пред­с­тавяне от пред­ния мач, но има какво да подоб­ряваме. Нямаше пуб­лика, което прави по-трудни нещата за фут­болис­тите, но съм доволен. Имахме кон­т­рол над събитията. Справихме се доста добре във фаза защитата. Пирин нямаше голово положение, което е добре за нашия отбор. От началото на сезона в почти всеки мач получаваме по един или два гола. Във втори двубой, откакто аз съм начело на Лев­ски се пред­с­тавяме добре в защита. Имахме добро пар­т­ньор­с­тво от всички фут­болисти на терена. Кор­доба и Зай­ков се стараха много, но аз искам много по-голяма увереност. Нашите стопери трябва да са хората, които да задават ритъма, а все още сме далече от това. Би тряб­вало да пос­тигаме категорични победи на нашия стадион, но трябва да играем още по-уверено. Фут­болис­тите имат по-големи качес­тва, откол­кото показ­ват сега, за да донесем радост на хората, но да живеем в розови сънища е още рано“, комен­тира Станимир Стоилов.

Треньорът на Пирин Уорън Фийни бе разочарован след загубата с 0:3 от Лев­ски на “Герена“. “Това е тежка загуба. При пър­вия гол не реагирахме добре. Това са нашите въз­мож­ности. Не бяхме остри в предни позиции, не успяхме да съз­дадем дос­татъчно положения. Не знам какво да ви кажа. Ще продъл­жим да се борим“, сподели Фийни след мача.

“Днес като цяло не се пред­с­тавихме добре. Ние не сме отбор, който раз­полага с много пари, знаем къде се намираме и какво искаме да нап­равим. В момента обаче не сме в добра позиция, но както казах гледаме нап­ред, защото с тези фут­болисти трябва да сме реалисти какво качес­тво имаме и какво можем да пред­ложим“, добави нас­тав­никът на “орлетата“.

В същото време стана ясно, че хал­фът на Лев­ски Радос­лав Цонев ще пропусне след­ващия мач. Причината е, че срещу Пирин той получи петия си жълт кар­тон за сезона. Така Ради ще бъде наказан от Дис­цип­линар­ната комисия към БФС с лишаване от със­тезателни права за един двубой.

На “сините“ им пред­с­тои осминафинал за Купата на Бъл­гария, в който ще срещ­нат втородивизион­ния Сеп­тем­ври (Симитли). Двубоят е във втор­ник от 19 часа на стадион “Георги Аспарухов“. След изтър­пяно наказание в със­тава на Лев­ски срещу Сеп­тем­ври се завърне хал­фът Анд­риан Краев.

България

Икономика

Култура

Свят

Тръмп нарече американски генерал “проклет идиот“

Бив­шият президент на САЩ Доналд Тръмп се изказа грубиян­ски за начал­ника на Обединения комитет на началник-щабовете на американ­с­ката армия Ма…

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Земеделската земя в Югозападна България е най-евтината в ЕС

Земеделската земя в Югозападна България е най-евтината в ЕС

Общо за страната ни сред­ната цена на обработ­ваемата земя е изчис­лена на 5328 евро на хектар,сочат данни на европейс­ката статис­тическа служба…

Прочети още:

Loading...