Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Брой 279, Година XXXII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Мениджърът на Манчестър Юнайтед разкри какво е казал на играчите си при 0:2

Мениджърът на Манчестър Юнайтед разкри какво е казал на играчите си при 0:2

Мениджърът на Манчестър Юнайтед разкри какво е казал на играчите си при 0:2

Мени­джърът на Ман­чес­тър Юнай­тед Оле Гунар Сол­с­кяер обясни какво е казал на фут­болис­тите си на почив­ката на мача срещу Аталанта. “Чер­вените дяволи“ изос­таваха с 0:2 след пър­вото полув­реме, но успяха да стиг­нат до пълен обрат — 3:2, оглавявайки класирането в групата си в Шам­пион­с­ката лига.

“И през пър­вото полув­реме играхме добре, но от две положения ни вкараха два гола. Това тряб­ваше да спре, за да оцелеем. Имаме традиция в осъщес­т­вяването на обрати. В съб­лекал­нята казах на мом­четата, че ако след­ващото попадение в мача е за нас, ще победим. Бях сигурен, че ще успеем, просто тряб­ваше да изпол­з­ваме шан­совете си“, раз­кри Сол­с­кяер.

Голямата звезда на Ман­чес­тър Юнай­тед Крис­тиано Роналдо се опита да надъха още повече феновете и своите съот­бор­ници след драматич­ния успех „Да! „Театъра на меч­тите“ е под пара. Ние сме живи! Ние сме Ман­чес­тър Юнай­тед и никога не се предаваме! Това е „Олд Трафорд!“, написа Роналдо в социал­ните мрежи.

България

Икономика

Култура

Боб Дилън продаде музиката си на „Сони”

Боб Дилън продаде музиката си на „Сони”

Живата легенда Боб Дилън е продал на япон­с­ката кор­порация “Сони“ целия си музикален каталог, както и правата за няколко бъдещи записа, преда…

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие

Loading...