Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Брой 211, Година XXXII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Берое кани Любо Пенев за треньор

Берое кани Любо Пенев за треньор

Берое кани Любо Пенев за треньор

Дните на наставника на тима от Стара Загора Петор Колев били преброени

Дните на треньора Петър Колев начело на Берое изг­леж­дат преб­роени. От началото на сезона заралии имат 4 победи и 4 загуби след осем мача, което рязко кон­т­рас­тира с потен­циала и амбициите на тима. Пос­лед­ното поражение с 1:2 от Ботев (Плов­див) в осмия кръг на Първа лига сериозно раз­г­неви привър­жениците. „15 часа и повече минаха след мача, а Колев още треньор ли е? Ръковод­с­т­вото защо мълчи? Явно Колев ви е по-свиден от шепата верни фенове“, „Никаква реак­ция на ръковод­с­т­вото за серията слаби мачове. Това е меко казано – несериозно“, „В понедел­ник – оставка. Няма понятие от фут­бол това момче“, „Не Грудев, а Колев трябва да си ходи“, „Колев, това е Берое, а не училище за некадърни треньори“, „Петьо, Петьо…Скоро не е имало треньор, който от ден първи да е нежелан“, са част от по-меките комен­тари на феновете на официал­ната страница на Берое.

По време на паузата за национал­ните отбори спор­т­ният дирек­тор Вален­тин Грудев подаде оставка, а поста му зае Ивко Ган­чев. Нещата обаче не се промениха кой знае колко.

Според запоз­нати с делата на „зелено-белите“ ръковод­с­т­вото обмисля за отп­рави покана към Любос­лав Пенев да поеме отбора. В момента той е без работа, след като бе освободен от ЦСКА в началото на сезона. Опция пред Любо обаче е и зав­ръщане начело на Цар­ско село, който също не е особено убедителен напос­ледък.

И в края на миналия сезон играта на заралии бе под всякаква критика под ръковод­с­т­вото на Петър Колев. Отборът завърши шести, като учас­тието му в пър­вата шес­тица бе само присъс­т­вено, без нищо запом­нящо се. Тогава обаче шефовете на Берое му гласуваха доверие и не потър­сиха друг нас­тав­ник. Те му дадоха време да раз­гърне потен­циала си. Сега обаче нещата изг­леж­дат доста по-различно и нищо чудно да се стигне до негова смяна. Колев пое „зелено-белите“ през пролетта, заемайки мяс­тото на Димитър Димитров-Херо, който бе освободен.

България

Икономика

Безработицата започва да расте

Безработицата започва да расте

Новорегис­т­рираните без­работни в цялата страна отново са повече от пос­тъпилите на работа — това сочат най-новите данни от специализираното на…

Прочети още:

Loading...

Култура

Разбулят тайните на последните царици на средновековна България

Животът на пос­лед­ните царици на сред­новековна Бъл­гария са обвити в неиз­вес­т­ност. Опит да се раз­були тай­ната на битието им бе нап­равен на дву…

Прочети още:

Loading...

Свят

Високомерието на Европа доведе до криза

Евросъюзът отдавна вече не е приоритетен пазар

Европа се оказа в мен­гемето на без­п­рецеден­тна енер­гийна криза. Някои твър­дят, че ако не се при…

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Животновъди предричат убийствена зима заради горивата

Животновъди предричат убийствена зима заради горивата

От два месеца фейсбук групите на фермерите преливат от предложения за продажби на цели стада с млечни животни

От два месеца фейс­бук групите н…

Прочети още:

Loading...