Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Брой 211, Година XXXII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Николай Киров: Едно е повече от нула

Николай Киров: Едно е повече от нула

Лев­ски и ЦСКА 1948 завър­шиха 0:0 в здрава битка на стадион “Георги Аспарухов“ от осмия кръг на Първа лига. Това бе първа среша на Станимир Стоилов на “Герена“ след зав­ръщането му като треньор на “сините“. След равен­с­т­вото Лев­ски има 8 точки на десетата позиция, а ЦСКА 1948 е на пред­пос­лед­ното място с 5.

Треньорът на ЦСКА 1948 Николай Киров остана доволен след нулевото равен­с­тво срещу Лев­ски на “Герена“. “Едно винаги е повече от нула. Доволен съм от точ­ката, но имаме още върху какво да работим и в двете фази. Срещу Лев­ски имахме едно-две положения. Против­никът дър­жеше повече топ­ката и отп­рави някои опасни удари, но нашият вратар се справи много добре. За първи път не допус­нахме гол. Мисля, че можем да се подоб­ряваме в атака. Сега ни пред­с­тои труден двубой за Купата на Бъл­гария“, сподели Николай Киров след мача.

“Тряб­ваше да играем малко по-напред, доста се приб­рахме. В атака тряб­ваше да нап­равим до-добри и точни преходи. Лип­с­ваше ни точ­ността, след като отнемахме топ­ката. Позитивно е, че взехме още една точка, тъй като доста изос­таваме. Във всеки двубой трябва да се стремим да печелим въз­можно най-много точки. За тол­кова кратко време , откогато съм треньор на този отбор, няма как да изг­радим стил на игра, ще ни трябва време. Влизаме в сгъс­тен цикъл, в който да тър­сим продъл­жаване нап­ред за Купата и победа срещу Цар­ско село в пър­вен­с­т­вото“, добави нас­тав­никът на “чер­вените“.

България

Икономика

Безработицата започва да расте

Безработицата започва да расте

Новорегис­т­рираните без­работни в цялата страна отново са повече от пос­тъпилите на работа — това сочат най-новите данни от специализираното на…

Прочети още:

Loading...

Култура

Разбулят тайните на последните царици на средновековна България

Животът на пос­лед­ните царици на сред­новековна Бъл­гария са обвити в неиз­вес­т­ност. Опит да се раз­були тай­ната на битието им бе нап­равен на дву…

Прочети още:

Loading...

Свят

Високомерието на Европа доведе до криза

Евросъюзът отдавна вече не е приоритетен пазар

Европа се оказа в мен­гемето на без­п­рецеден­тна енер­гийна криза. Някои твър­дят, че ако не се при…

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Животновъди предричат убийствена зима заради горивата

Животновъди предричат убийствена зима заради горивата

От два месеца фейсбук групите на фермерите преливат от предложения за продажби на цели стада с млечни животни

От два месеца фейс­бук групите н…

Прочети още:

Loading...