Вестник Земя

            Коопмедия                    ЦКС
         НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

25 въпроса за Крим
Вестник Земя - първа страница

Брой 156, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Битката между Лудогорец и Олимпиакос започва на 3 август

Битката между Лудогорец и Олимпиакос започва на 3 август

От УЕФА обявиха датите на мачовете между Лудогорец и Олим­пиакос от третия пред­варителен кръг на Шам­пион­с­ката лига. Пър­вата среща е на 3 август от 22 часа на “Геор­гиос Караис­какис“ в Пирея. Реван­шът ще се играе на 10 август от 21 часа в Раз­г­рад.

Треьорът на Лудогорец Вал­дас Дам­б­раус­кас бе доволен от победата с 3:1 срещу Мура и класирането на отбора за третия квалификационен кръг на Шам­пион­с­ката лига. „Беше много трудно. В Шам­пион­с­ката лига са точно такива двубои. Ние реагирахме добре след допус­натия израв­нителен гол. Вкарахме добри попадения, особено второто, което обърна нещата в наша полза. Очак­вахме съпер­ника да се отвори, да играе по-настъпателно и това се случи. Това бяха два много добри мача за нас. Все пак успяхме да си гаран­тираме европейски фут­бол до декем­ври. Имаме още една въз­мож­ност да нап­равим след­ващата крачка по пътя към групите на Шам­пион­ска лига”, сподели Дам­б­раус­кас след мача с Мура.

Не мисля, че Олим­пиакос е тол­кова голямо препят­с­т­вие или не тол­кова голямо. Всички знаете колко силен тим са. Най-важното за нас, тук в Раз­г­рад да се под­гот­вим за събот­ния мач за пър­вен­с­тво срещу ЦСКА 1948 – физически и так­тически. Няма отбор, от който ние да бъдем уплашени и да се страхуваме. Ние искаме и можем да владеем топ­ката и да покажем колко сме добри, въл­нувайки нашите фенове с фут­бола, който играем“, завърши Вал­дас Дам­б­раус­кас .

България

Икономика

Култура

Шедьоврите на Енио Мориконе ще звучат в Плевен

Шедьоврите на Енио Мориконе ще звучат в Плевен

Кон­церт ще бъде в почит на изкус­т­вото на големия италиан­ски ком­позитор на 26 сеп­тем­ври в читалище „Съг­ласие 1869“. В прог­рамата ще гос­тува С…

Прочети още:

Loading...

Свят

Саудитски принц инвестира в „Газпром“ и „Лукойл“

Саудитски принц инвестира в „Газпром“ и „Лукойл“

На „Уолстрийт“ пак търгуват с руски дългови книжа

Инвес­тицион­ната ком­пания на саудит­с­кия принц Ал-Уалид бин Талал Kingdom Holding инвес­тира п…

Прочети още:

Loading...

Земеделие