Вестник Земя

            Коопмедия                    ЦКС
         НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

25 въпроса за Крим
Вестник Земя - първа страница

Брой 59, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Шокираща загуба за съперника на разградчани

Шокираща загуба за съперника на разградчани

Шокираща загуба за съперника на разградчани

Съпер­никът на Лудогорец във втория квалификационен кръг на Шам­пион­с­ката лига — Мура, се провали на старта на сезона в Словения. Отборът на Анте Шимун­джа беше раз­г­ромен с 0:3 от Табор (Сежана) само няколко дни преди да приемат раз­г­рад­чани. Въп­реки привид­ното си над­мощие, домакините получиха три безот­ветни гола.

В средата на миналата сед­мицата Мура раз­г­роми север­номакедон­с­кия пър­венец Шкен­дия с 5:0 и така си осигури среща с Лудогорец. В пър­вия кръг на словен­с­кото пър­вен­с­тво голяма част от титулярите останаха на пей­ката с идеята да са мак­симално отпочинали за мача с бъл­гар­с­кия шам­пион, но тех­ните замес­т­ници не оправ­даха доверието.

Дино Стан­чич откри за Табор в 10-ата минута и оформи край­ния резул­тат в 60-ата. За гос­тите точен беше и Марко Кривичич, който реализира дузпа в 57-ата минута.

През миналия сезон Мура стана шам­пион за първи път в историята си, след като в пос­лед­ния кръг срази Марибор с 3:1 и изп­ревари големия си кон­курент заради по-добри показатели в преките двубои.

България

Икономика

Култура

Роландо Вийязон ще пее у нас с изгряваща звезда Серена Саенц

В зала 1 на НДК светов­ноиз­вес­т­ният оперен артист Роландо Вийязон ще дебютира на бъл­гар­ска сцена със Софийс­ката фил­хар­мония. Под пал­ката на м…

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие

Месец преди Великден замря търговията с български агнета

Месец преди Великден замря търговията с български агнета

До няколко години ще бъде унищожен още един подсектор от селското стопанство -овцевъдството и козевъдството

Провалите в живот­новъд­с­т­вото отда…

Прочети още:

Loading...