Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Брой 242, Година XXXII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Феновете на ЦСКА подкрепиха Димитъл Бербатов

Феновете на ЦСКА подкрепиха Димитъл Бербатов

Феновете на ЦСКА подкрепиха Димитъл Бербатов

Промяната на формата на Първа лига е равнозначно на престъпление, смята кандидатът за шеф на БФС

Феновете на ЦСКА зас­танаха зад кан­дидатурата на Димитър Бер­батов за шеф на БФС. В остра позиция запалян­ков­ците заявяват, че е време за ново начало в бъл­гар­с­кия фут­бол. Фен­к­луб “Сек­тор Г“ пуб­ликува пост във Фейс­бук, в който се казва, че трябва да се сложи край на нас­тоящето без­в­ремие, което задушава най-великия спорт у нас. Улт­расите добавят, че БФС не бива да бъде бащиния на никого. “Време е за промяна, време е за по-добро бъдеще за нашите деца“, пишат още феновете.

Димитър Бер­батов вече официално обяви, че се изп­равя срещу голямото предиз­викател­с­тво. Бив­шият фут­болист на Ман­чес­тър Юнай­тед раз­кри, че в екипа му влизат Стилиян Пет­ров и Мар­тин Пет­ров. Тримата бяха съот­бор­ници в ЦСКА и в национал­ния отбор, а в момента продъл­жават да бъдат големи приятели. Бербо не комен­тира въп­роса кои клубове ще го под­к­репят, но се говори, че ръковод­с­т­вото на ЦСКА, също като запалян­ков­ците, ще зас­тане зад него.

Кан­дидатът за президент на БФС Димитър Бер­батов сподели, че евен­туал­ната промяна на фор­мата на Първа лига, би било рав­ноз­начно на прес­тъп­ление. “Абсур­дно и прес­тъпно е мнението за премах­ване на изпадащите отбори. В крайна сметка не мога да намеря друга дума освен прес­тъп­ление. Това не е морално, но това лип­сва в определени индивиди във фут­бола у нас. Това е чар на самия фут­бол, до онзи ден протес­тирахме срещу Супер­лигата, а в същия момент сме в подобна ситуация, която е напълно неп­рием­лива и недопус­тима. Имам кон­такти в УЕФА и съм споделил с тях, за да чуя тях­ната реак­ция. Това са неп­рием­ливи неща и това е част от проб­лема. Напълно недопус­тимо и тук е ролята на всички нас“, категоричен е Бер­батов.

Икономика

Култура

Свят

Чехия въвежда задължителна ваксинация срещу COVID-19

Чехия въвежда задължителна ваксинация срещу COVID-19

Мярката е за здравни работници, полицаи, военни и всички хора над 60-годишна възраст

Чеш­ките власти ще въведат задъл­жителна вак­синация срещу …

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Loading...