Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Брой 74, Година XXXII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Антон Недялков извън терена повече от месец

Антон Недялков извън терена повече от месец

Защит­никът на Лудогорец Антон Недял­ков се раз­мина с тежка кон­тузия след грубия фаул на Лесли де Са в мача с Цар­ско село за Купата на Бъл­гария (1:2). Това показа обс­той­ният прег­лед на национала при д-р Антони Геор­гиев в столична бол­ница. Недял­ков е с час­тично раз­къс­ване на вът­решна връзка на дяс­ното коляно и ще се въз­с­тановява повече от месец.

“Чув­с­т­вам се добре. Благодаря на медицин­с­кия щаб на Лудогорец за бър­зата реак­ция след инцидента. Надявам се да се върна на терена въз­можно най-скоро“, заяви Недял­ков.

Лудогорец пос­тигна труден успех с 2:1при гос­туването си на Цар­ско село в сблъсък от 1/8-финалите в тур­нира за Купата на Бъл­гария. Попаденията за “орлите“ реализираха Мавис Чибота (33) и Анисе (45). Дилан Мер­тенс намали резул­тата (59), което нап­рави пос­лед­ните минути доста тежки за със­тава на Вал­дас Дам­б­раус­кас.

България

Икономика

Loading...

Култура

Свят

Котка, спасила човек, бе назначена за временен полицейски началник

Полицейс­кото управ­ление на япон­с­кия град Тояма наз­начи за един ден за свой начал­ник кот­ката Коко, която миналата година помогна да бъде спас…

Прочети още:

Loading...

Земеделие