Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Сря03032021

Брой 43, Година XXXII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Бруно Акрапович удари здраво рамо на български треньор

Бруно Акрапович удари здраво рамо на български треньор

Бруно Акрапович удари здраво рамо на български треньор

Ивайло Петев е страхотен човек и много добър специалист, обяви наставникът на ЦСКА

Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович даде интервю за бос­нен­с­кото издание „Life“, в което под­к­репи бъл­гар­с­кия специалист Ивайло Петев, който през миналата сед­мица беше изб­ран за селек­ционер на национал­ния отбор на Босна и Хер­цеговина. „Новият треньор е голямо фут­болно име в Бъл­гария. Поз­наваме се, защото имахме няколко сблъсъка един срещу друг. Ивайло е преди всичко много добър човек и отлично поз­нава фут­бола. Той пос­тигна големи успехи в Бъл­гария. Бих под­чер­тал, че е човек с харак­тер, което е изк­лючително важно“, обяви Акрапович.

Знае как да съз­даде атмос­фера. По мое мнение е страхотен екс­перт и трябва да му се даде шанс да работи така, както смята, че е най-добре. Всички ние трябва да го под­к­репим и да съз­дадем добра атмос­фера. Бих искал да се обг­ради с позитивни хора като Томис­лав Пип­лица или Елвир Бажич, за да защитават гърба му“, допълни 53-годишният бос­ненец, който призна, че също е имал пред­ложение да поеме национал­ния тим на родината си.

Селек­ционерът на Босна и Хер­цеговина винаги ще има моята под­к­репа. Ако не беше Петев, а някой друг – пак щях да го под­к­репя. Когато дой­дох в Бъл­гария, поис­ках съвет от Ивайло. Телефонът му беше отворен за мен 24 часа в денонощието и винаги пред­лагаше да ми помогне. Защо да не се даде шанс на такъв човек. Твърдя, че има страхотни поз­нания, но ще му отнеме време, за да намери правил­ния път за национал­ния отбор“, смята Бруно.

В момента с ЦСКА сме трети, с равни точки с втория. Когато прис­тиг­нах през ноем­ври, играчите бяха уморени от Европа и в клуба бушуваше короната. Но някак закър­пихме положението и в крайна сметка се вдиг­нахме. Спечелихме град­с­кото дерби с Лев­ски, победихме Рома в Лига Европа. Успяхме и срещу по-слаби отбори от нас като качес­тво, защото тези мачове са най-трудни“, комен­тира треньорът на „чер­вените“.

Няма по-щастлив човек от мен. Феновете на Локомотив (Плов­див) ме носеха на ръце. Успехът обаче ми показа, че мога да нап­равя повече и че съм готов за след­ващата стъпка. И това беше да започна работа в най-добрия и успешен клуб в Бъл­гария — ЦСКА. Надявам се да пот­върдя резул­татите си и тук“, завърши Акрапович.

България

Кмет и 3 балотажа за БСП, ГЕРБ спечели Мъглиж с натиск и менипулации

Кмет и 3 балотажа за БСП, ГЕРБ спечели Мъглиж с натиск и менипулации

В седем от дванадесетте населени места у нас, където на 28 фев­руари се проведоха час­тични избори за кмет, БСП учас­тва със свои кан­дидати. Ед…

Прочети още:

Loading...

Икономика

Култура

В Ямбол започва 22-ят Международен маскараден фестивал “Кукерландия“

От 12 до 14 март в Ямбол и в някои села на община Тун­джа ще се със­тои 22-ят Меж­дународен мас­караден фес­тивал “Кукер­лан­дия“ и Национал­ният ку…

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие