Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Пет26022021

Брой 40, Година XXXII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Челси уволни Лампард

Челси уволни Лампард

Челси официално уволни своя мени­джър Франк Лам­пард. Лон­доначани са взели решението за раз­дялата вчера сут­ринта, когато Лам­пард е имал среща с ръковод­с­т­вото на тима. “Това бе трудно решение. Благодарани сме на Франк, за всичко, което пос­тигна като нас­тав­ник. Пос­лед­ните резул­тати и пред­с­тавянето на тима не отговарят на очак­ванията на клуба, както и позицията в средата на таб­лицата без ясна идея за трайно подоб­рение. Никога не е под­ходящо време за раз­дяла с клубна легенда като Франк, но след продъл­жително обмис­ляне, бе решено, че е необ­ходима промяна, за да се даде време на отбора да подобри резул­татите и пред­с­тавянето си до края на сезона,” гласи официал­ното съоб­щение на Челси.

Очаква се до дни като нов нас­тав­ник на “сините“ от Лон­дон да бъде обявен Томас Тухел, който през миналата кам­пания дос­тигна до финала в Шам­пион­с­ката лига с ПСЖ, но на Коледа бе освободен от фран­цузите.

След 19-ия кръг на Вис­шата лига Челси е на девета позиция с 29 точки, на 11 пун­кта зад пър­вия Ман­чес­тър Юнай­тед.

Икономика

Loading...

Култура

Свят

“Дейли Мирър“: Нов лидер на “Ал Кайда“ подготвя атентати

“Ал Кайда“ вероятно под­готвя атен­тати, подобни на тези от 11 сеп­тем­ври 2001 г.“, пише британ­с­кият в. “Дейли мирър“, пише Епицен­тър.

Според из…

Прочети още:

Loading...

Земеделие