Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Пон25012021

Брой 17, Година XXXII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Треньорът на Левски разкри ключа за успеха срещу Локомотив (Пд)

Треньорът на Левски разкри ключа за успеха срещу Локомотив (Пд)

Треньорът на Левски разкри ключа за успеха срещу Локомотив (Пд)

Не знам как ще се справим физически в оставащите мачове до края на годината, призна Славиша Стоянович

Славиша Стоянович дебютира с победа начело на Лев­ски. Под негово ръковод­с­тво “сините“ над­деляха с 1:0 при домакин­с­т­вото на Локомотив (Пд) в отложен двубой от 12-ия кръг на Първа лига. Един­с­т­веното попадение на стадион “Георги Аспарухов“ бе дело на Найджъл Робърта в 35-ата минута от дузпа. Успехът е първи за столичани от 19 сеп­тем­ври, когато се наложиха с 3:0 над ЦСКА 1948, след което пос­лед­ваха пет мача за „сините“ с едва една спечелена точка в пър­вен­с­т­вото.

Тази победа е страхотно начало за нас. Успяхме да преодолеем всички проб­леми от пос­лед­ните месеци. Беше труден мач, бяхме ком­пак­тни и дис­цип­линирани. Не сме в оптимална физическа форма, но ще трябва да се въз­с­тановим за след­ващия мач след три дни“, започна нас­тав­никът на Лев­ски.

Дис­цип­лината беше ключът за успеха. Мом­четата дадоха всичко от себе си, имаше добра комуникация между тях. Второто полув­реме отпад­нахме физически и нямахме много опции на скамей­ката, но успяхме да издър­жим. Доволен съм, имахме само три тренировки с тази сис­тема и имаме още много работа. В крайна сметка обаче изг­леж­дахме добре. Много трудно е да се каже, че ще играем с тази схема до края на годината. Нека да видим как се раз­виват нещата през декем­ври“, продължи Стоянович.

След­ващият съпер­ник – Арда, играе хубав фут­бол — отборите на Киров по прин­цип играят добре, още от времето на Ботев (Пд). Имат скорос­тни играчи, така че отново трябва да сме дис­цип­линирани, защото имаме малко време за въз­с­тановяване. Трудно е да се каже как ще се справим физически в останалите мачове. Днес беше пър­вият път, в който раз­б­рах и аз нещо за фор­мата на моите играчи. Прог­рамата е трудна, ще трябва ротация, въп­реки че нямаме опции. Надявам се фут­болис­тите да се въз­с­тановят добре“, допълни треньорът на „сините“.

Не мога да ви кажа нищо за тран­с­фер на Станис­лав Иванов, защото не знам, никой от ръковод­с­т­вото не е говорил с мен по темата. Аз обаче се надявам той да се включи в със­тава и да ни даде още една ценна опция“, заяви сръб­с­кият специалист по адрес на младия нападател, за когото се говори, че е много близо до договор с американ­с­кия Чикаго Файър.

България

Икономика

Търговци искат незабавно отваряне, не са получили нито лев от държавата

Търговци искат незабавно отваряне, не са получили нито лев от държавата

Тър­гов­ски обекти, зат­ворени заради противоепидемич­ните мерки, нас­тояват да заработят вед­нага, дори с цената на по-малко работни дни и ограни…

Прочети още:

Loading...

Култура

Кенет Брана ще изиграе Борис Джонсън в сериал

Кенет Брана ще изпълни ролята на премиер — минис­тър на Анг­лия Борис Джон­сън в сериала „Този цар­с­т­вен ост­ров“, който се фокусира върху пан­дем…

Прочети още:

Loading...

Свят

Австрия заменя платнените защитни маски

Австрия заменя платнените защитни маски

Израел се изолира от света, затваря херметически границите си

Авс­т­рий­ците смениха плат­нените защитни маски с пред­пазни маски за многок­ратна у…

Прочети още:

Loading...

Земеделие