Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Сря27012021

Брой 18, Година XXXII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Манчестър Сити има 10-годишен план за Лео Меси

Манчестър Сити има 10-годишен план за Лео Меси

Спекулациите в Анг­лия около евен­туал­ния тран­с­фер на Лионел Меси в Ман­чес­тър Сити продъл­жават. В днеш­ния си брой “Таймс“ твърди, че “граж­даните“ имат голям коз, който се със­тои в оферта, включ­ваща доста дъл­гос­рочен ангажимент за 33-годишния аржен­тинец. Според изданието на “Етихад“ са изгот­вили 10-годишен план за голямата звезда, който може да убеди окон­чателно Меси да реши да напусне Бар­селона.

Ман­чес­тър Сити има многоб­ройни варианти благодарение на голямото пор­т­фолио от клубове, които притежава City Football Group. В момента те са десет на брой и са от всички части на света. Още през лятото се говореше, че “граж­даните“ ще пред­ложат на Меси да поиг­рае в Ню Йорк Сити, след като аржен­тинецът реши, че вече няма сили и желание да се със­тезава на най-високо ниво във Вис­шата лига. Преди време Ман­чес­тър Сити процедира по подобен начин с Франк Лам­пард.

След като окон­чателно реши да окачи бутон­ките, Меси пък ще влезе в благодат­ната роля на фут­болен пос­ланик на Ман­чес­тър Сити.

Очак­ванията са вед­нага след Нова година “граж­даните“ да отп­равят своето пред­ложение към Меси и да опитат да под­пишат пред­варителен договор с него. Кон­т­рак­тът на аржен­тинеца с Бар­селона изтича през лятото, така че той има пъл­ното право да нап­рави това през януари.

България

Икономика

Търговци искат незабавно отваряне, не са получили нито лев от държавата

Търговци искат незабавно отваряне, не са получили нито лев от държавата

Тър­гов­ски обекти, зат­ворени заради противоепидемич­ните мерки, нас­тояват да заработят вед­нага, дори с цената на по-малко работни дни и ограни…

Прочети още:

Loading...

Култура

Кенет Брана ще изиграе Борис Джонсън в сериал

Кенет Брана ще изпълни ролята на премиер — минис­тър на Анг­лия Борис Джон­сън в сериала „Този цар­с­т­вен ост­ров“, който се фокусира върху пан­дем…

Прочети още:

Loading...

Свят

Австрия заменя платнените защитни маски

Австрия заменя платнените защитни маски

Израел се изолира от света, затваря херметически границите си

Авс­т­рий­ците смениха плат­нените защитни маски с пред­пазни маски за многок­ратна у…

Прочети още:

Loading...

Земеделие