Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Сря27012021

Брой 18, Година XXXII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Курьор отново герой за Черно море

Курьор отново герой за Черно море

Черно море победи с 2:1 Ботев (Враца) в мач от 13-ия кръг на Първа лига. Фай­сел Касми ((32) откри за тима на Илиан Илиев, Аласан Н’Диайе изравни секунди преди края на пър­вото полув­реме с куриозен гол, а в 79-ата Матиас Курьор донесе успеха на вар­ненци с дежур­ното си попадение.

Треньорът Илиан Илиев не можеше да раз­чита за мача на двамата си вратари Иван Дюл­геров и Георги Геор­гиев, които се лекуват от COVID-19, бранителите Влатко Дробаров, Стефан Стан­чев и Мирос­лав Енчев. Титуляр под рам­ката беше Иван Дичев­ски. За гос­тите пък лип­с­ваше Владис­лав Узунов, който продъл­жава да е под каран­тина.

Алек­сан­дър Томаш дебютира начело на Етър с нулево равен­с­тво като гост на Славия в друг мач от кръга. Така отборът от Велико Тър­ново остана на пос­ледно място в класирането с четири точки, докато Славия е на пред­пос­лед­ната 13-а позиция с 8 точки, но и два мача по-малко.

България

Икономика

Пандемията удари богатите ни градове

Пандемията удари богатите ни градове

Пан­демията от коронавирус удари най-силно най-богатите ни градове. Това е един от изводите на Инс­титута за пазарна икономика, който за девет…

Прочети още:

Loading...

Култура

Татяна Харизанова търси тишината

В галерия „Средец“ на Минис­тер­с­тво на кул­турата се пред­с­тавя пър­вата за тази година изложба на худож­нич­ката Татяна Харизанова. Екс­позицията …

Прочети още:

Loading...

Свят

Одобриха номинацията на Антъни Блинкън за държавен секретар

Одобриха номинацията на Антъни Блинкън за държавен секретар

Комисията по вън­шни работи към Сената на САЩ одобри номинацията на ветерана дип­ломат Антъни Блин­кън за дър­жавен сек­ретар, съобщи Рой­терс.

Ком…

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Loading...