Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Вт01122020

Брой 231, Година XXXI

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Диков прати Локомотив (Сф) на върха във Втора лига

Диков прати Локомотив (Сф) на върха във Втора лига

Отборът на Локомотив (София) се върна на върха във Втора лига, след като надви трудно с 3:2 Струм­ска слава. Двубоят от 11-ия кръг на стадион “Локомотив“ бе доста драматичен и с обрати, но нак­рая “желез­ничарите“ записаха важен успех. Герой за столичани стана Светос­лав Диков (45, 61), който вкара втория и третия гол. Преди това Алек­сан­дър Алек­сан­д­ров бе израв­нил за Локомотив в 31-ата минута. Капитанът на гос­тите Борис­лав Николов пък отбеляза и двата гола за тима от Радомир. Той първо даде аванс на гос­тите в 13-ата минута, а после въз­с­танови равен­с­т­вото секунди след втория гол на “червено-черните“.

Локомотив вече има актив от 25 точки след 10 изиг­рани двубоя. Кариана (Ерден) остана втори с 23 точки, а Пирин вече е трети с 22, но има мач повече от пър­вите два отбора в класирането.

Резул­тати: Локомотив (Горна Оряховица) — Хебър (Пазар­джик) 0:0, Спор­тист (Своге) — Янтра (Габ­рово) 1:0, Доб­ру­джа — Пирин (Благоев­г­рад) 0:2 и Созопол — Сеп­тем­ври (София) 0:0.

България

Икономика

Ще има засилени проверки в хотели и къщи за гости за 8 декември

Ще има засилени проверки в хотели и къщи за гости за 8 декември

Вед­нага ще сезираме РЗИ, Комисията за защита на пот­ребители и МВР за извър­ш­ване на масови извън­редни проверки в къщи за гости и в хотели по …

Прочети още:

Loading...

Култура

Свят

Земеделие

Първи сняг точно на Андреев ден – това е добра поличба за стопаните

Първи сняг точно на Андреев ден – това е добра поличба за стопаните

Да падне пър­вият сняг точно на Анд­реев ден т.е. точно в пър­вия ден на зимата за стопани от Северозапада е добра поличба. Народът ни си го е …

Прочети още:

Loading...