Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Вт01122020

Брой 231, Година XXXI

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) На раздяла Стамен Белчев пожела успех на ЦСКА

На раздяла Стамен Белчев пожела успех на ЦСКА

В Борисовата градина обсъждат няколко варианта за нов треньор

Стамен Бел­чев комен­тира раз­дялата си с ЦСКА пред Gong.bg. Специалис­тът бе освободен от треньор­с­кия пост след равен­с­т­вото 1:1 с Арда. Вече бив­шият нас­тав­ник на “чер­вените“ заяви, че не таи огор­чение в себе си от случилото се и пожела успех на отбора в шам­пионата и Лига Европа. „Няма какво да комен­тирам. Пожелавам успех на ЦСКА, всичко е наред. Няма огор­чение в мен. Благодарен съм на ЦСКА, че ми дадоха въз­мож­ност да работя. Рад­вам се, че класирах отбора там, където му е мяс­тото — в Европа, след 10 години отсъс­т­вие. Пожелавам на след­ващия треньор да стане шам­пион на Бъл­гария, успех на ЦСКА!“, заяви специалис­тът.

Раз­лични са вер­сиите кой ще зас­тане на горещия стол начело на „чер­вените“. ЦСКА най-вероятно ще бъде воден при гос­туването на Рома в групите на Лига Европа в чет­вър­тък от Даниел Моралес, който бе помощ­ник на увол­нения Стамен Бел­чев. В треньор­с­кия щаб на бразилеца ще бъдат Кирил Дин­чев и Красимир Чомаков. Това ще се случи, ако ЦСКА не си намери нов нас­тав­ник до тогава, което изг­лежда малко вероятно.

Един от вариан­тите — Златомир Загор­чич, най-вероятно ще отпадне. Сред опциите е Стойчо Младенов. Неговият договор с казах­с­тан­с­кия Кай­сар изтича през ноем­ври, но спецът може и по-рано да си тръгне оттам, ако се стигне до преговори и споразумение с ЦСКА.

Според „Факти“ клубът от „Армията“ преговаря усилено с фран­цузина Беноа Кое. Тoй e бивш пoлузaщит­ник нa “aрмeй­цитe“, кoйтo прeз ceзoн 2004/05 cтaнa шaм­пиoн c ЦCКA пoд ръкoвoдcт­вoтo нa Миoд­рaг Йeшич. Кoe имaшe изк­лючитeлнo cилнa кaриeрa кaтo фут­бoлиcт, кaтo ocвeн тит­лaтa c ЦCКA, тoй имa 2 титли нa Фрaн­ция c Oлим­пик (Мaрcилия), eднa Купa нa Фрaн­ция cъc cъщия клуб, шaм­пиoн e нa cтрaнaтa cи и c Нaнт, a вър­хът в кaриeрaтa му e cпeчeл­вaнeтo нa Купaтa нa УEФA c итaлиaнcкия Интeр.

Cлeд крaя нa фут­бoл­нaтa cи кaриeрa бив­шият пoлузaщит­ник прeкaрa дълги гoдини кaтo трeньoр в шкoлaтa Интeр, къдeтo нaп­рaви някoлкo нaбoрa шaм­пиoни. Cлeд тoвa 51-гoдишният трeньoр вoди aмaтьoрcки фрeнcки клуб.

България

Икономика

Ще има засилени проверки в хотели и къщи за гости за 8 декември

Ще има засилени проверки в хотели и къщи за гости за 8 декември

Вед­нага ще сезираме РЗИ, Комисията за защита на пот­ребители и МВР за извър­ш­ване на масови извън­редни проверки в къщи за гости и в хотели по …

Прочети още:

Loading...

Култура

Свят

Земеделие

Първи сняг точно на Андреев ден – това е добра поличба за стопаните

Първи сняг точно на Андреев ден – това е добра поличба за стопаните

Да падне пър­вият сняг точно на Анд­реев ден т.е. точно в пър­вия ден на зимата за стопани от Северозапада е добра поличба. Народът ни си го е …

Прочети още:

Loading...