Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Вт01122020

Брой 231, Година XXXI

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Треньорът на ЦСКА си пожела два бързи гола във вратата на Клуж

Треньорът на ЦСКА си пожела два бързи гола във вратата на Клуж

Треньорът на ЦСКА си пожела два бързи гола във вратата на Клуж

Имаме възможности да прескочим групите на Лига Европа, твърди капитанът на „червените“ Петър Занев

Нас­тав­никът на ЦСКА Стамен Бел­чев сподели преди днеш­ната среща срещу Клуж от груповата фаза на Лига Европа, че „чер­вените“ няма да се зат­варят, а ще пресират против­ника и си пожела два гола в пър­вите две минути във вратата на против­ника. “ЦСКА ще се опита да играе своята игра. Това ще рече с трайно владеене на топ­ката. Клуж е изк­лючително агресивен отбор. Ще се опитаме гос­тите от Румъния да се съоб­разяват с нас. Искаме ако мажем да вкараме два гола в пър­вите две минути, но невинаги се получава. Няма да приемем играта в соб­с­т­вената половина. Ще се опитаме да пресираме високо, ако можем. В общи линии съм наясно със със­тава, с изк­лючение на една или две позиции. Надявам се в след­ващите две тренировки да нямаме проб­леми. Не искаме да обър­к­ваме фут­болис­тите с много варианти на игра на против­ника. Ще под­гот­вим играчите за това, което очак­ваме. С нетър­пение очак­ваме мачовете, но в никакъв случай не трябва да има нап­режение. Трябва да играем със съмочув­с­т­вие, да покажем пос­тоян­с­тво и игра като в мачовете с БАТЕ и Базел”, каза Бел­чев, който допълни, че често комен­тира фут­болни теми с бив­шия треньор на Лев­ски и Астана Станимир Стоилов.

“Със Станимир Стоилов се виж­даме и чуваме често. Ако се видим, си говорим общи работи, но винаги присъс­тва и темата фут­бол. Не само преди мачовете от Европа”, добави Бел­чев, който пред­почита ЦСКА да играе на “Армията”, а не на “Васил Лев­ски”.

“За нас всяка точка е важна , защото може да се окаже решаваща. Ще се борим от пър­вата до пос­лед­ната минута. “Бъл­гар­ска армия” е нашият дом, там се чув­с­т­ваме по-комфортно. Надявам се срещу Клуж да покажем нивото, на което са нашите фенове. Групата е тежка, няма слаби отбори. Клуж е много силен тим. Знаем нашите силни и слаби места. Говоря клишета, но ще се опитаме да се въз­пол­з­ваме от нашите силни страни и да неут­рализираме сил­ните страни на против­ника. Мачът е 50/50”, завърши Бел­чев.

Капитанът на ЦСКА Петър Занев сподели, че отборът има въз­мож­ности да прес­кочи групите на Лига Европа. “Изпус­нах доста време, заради коронавирусът. Нямах въз­мож­ност да тренирам четири сед­мици. Има какво да се желае от физическа гледна точка. Лека-полека трябва да нав­лизам във форма, за да бъда вариант за треньора в защита. Няма нап­режение. Всеки фут­болист чака тези двубои от Лига Европа. Това са мачове, в които всеки един от нас иска да покаже най-добрата си свет­лина. Всяка точка е важна. Лич­ното ми мнение е, че имаме шан­сове и въз­мож­ности да излезем от тази група. Раз­бира се, че и за нас е по-добре да играем на “Армията“, но стадионът няма необ­ходимия лиценз. Трябва да не допус­каме елемен­тарни голове. Харесва ми как се пред­с­тавя отборът в Европа. Надявам се да под­ходим по същия начин и сега — с кон­цен­т­рация и мотивация“, заяви Занев.

България

Икономика

Ще има засилени проверки в хотели и къщи за гости за 8 декември

Ще има засилени проверки в хотели и къщи за гости за 8 декември

Вед­нага ще сезираме РЗИ, Комисията за защита на пот­ребители и МВР за извър­ш­ване на масови извън­редни проверки в къщи за гости и в хотели по …

Прочети още:

Loading...

Култура

Свят

Земеделие

Първи сняг точно на Андреев ден – това е добра поличба за стопаните

Първи сняг точно на Андреев ден – това е добра поличба за стопаните

Да падне пър­вият сняг точно на Анд­реев ден т.е. точно в пър­вия ден на зимата за стопани от Северозапада е добра поличба. Народът ни си го е …

Прочети още:

Loading...