Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Вт01122020

Брой 231, Година XXXI

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Манчестър Юнайтед разпердушини “свраките“ в края

Манчестър Юнайтед разпердушини “свраките“ в края

Ман­чес­тър Юнай­тед се върна на побед­ния път, след като спечели убедително с 4:1 при визитата си на Нюкасъл в мач от петия кръг на Вис­шата лига. “Чер­вените дяволи“ се реван­шираха за унизител­ната загуба с 1:6 от Тот­нъм, но категорич­ният им успех дойде с късни попадения.

Свраките“ поведоха след автогол на Люк Шоу още във втората минута. Гос­тите стиг­наха до гол в 20-ата минута, но след прег­леж­дане на ситуацията с ВАР той не бе зачетен заради засада на Бруно Фер­нан­деш. Хари Магуайър (23) все пак изравни, засичайки с глава цен­т­риране на Хуан Мата от кор­нер. До края на пър­вото полув­реме и двата отбора не съз­дадоха сериозни положения.

Вед­нага след почив­ката Де Хеа отрази с една ръка удар на Уил­сън. В 55-ата минута гос­тите получиха дузпа за нарушение срещу Мар­къс Раш­форд. Съдията Крейг Поусън прег­леда ситуацията чрез ВАР и посочи бялата точка, но ударът на Бруно Фер­нан­деш от нея беше отразен от стража Дар­лоу. Така пор­тугалецът за първи път пропусна дузпа за „чер­вените дяволи“ след 10 реализирани преди това.

Пъл­ният обрат нас­тъпи в самия край, когато гос­тите се раз­вих­риха. Бруно Фер­нан­деш (86) се реван­шира за пропус­натата дузпа и от малък ъгъл вкара за 1:2. Малко след това защит­никът Аарън Уан-Бисака (90) отбеляза дебют­ния си гол за Ман­чес­тър Юнай­тед в 38-ия си мач за тима в шам­пионата. Дъл­боко пък в добавеното време Мар­къс Раш­форд (90+6) оформи край­ния резул­тат.

В друг мач от кръга Челси и Саут­хем­п­тън завър­шиха 3:3.

България

Икономика

Ще има засилени проверки в хотели и къщи за гости за 8 декември

Ще има засилени проверки в хотели и къщи за гости за 8 декември

Вед­нага ще сезираме РЗИ, Комисията за защита на пот­ребители и МВР за извър­ш­ване на масови извън­редни проверки в къщи за гости и в хотели по …

Прочети още:

Loading...

Култура

Свят

Земеделие

Първи сняг точно на Андреев ден – това е добра поличба за стопаните

Първи сняг точно на Андреев ден – това е добра поличба за стопаните

Да падне пър­вият сняг точно на Анд­реев ден т.е. точно в пър­вия ден на зимата за стопани от Северозапада е добра поличба. Народът ни си го е …

Прочети още:

Loading...