Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Вт01122020

Брой 231, Година XXXI

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Павел Върба обясни защо Лудогорец се издъни в Разград

Павел Върба обясни защо Лудогорец се издъни в Разград

Tреньорът на Лудогорец Павел Върба комен­тира равен­с­т­вото 1:1 с Цар­ско село от деветия кръг на Първа лига. Тимът от Раз­г­рад изпусна победата у дома срещу столич­ния тим. Ихинио Марин даде пред­нина на отбора на Върба, раз­пис­вайки се от дузпа в 28-ата минута, а в 94-ата Лъчезар Бал­танов наказа вратаря Пламен Илиев, донасяйки точ­ката за Цар­ско село. Малко преди края Клаудиу Кешеру не успя да вкара от бялата точка и се превърна в греш­ник за “орлите“. Дебютиралият за шам­пионите Кирил Дес­подов изработи 11-метровия наказателен удар. Националът ни беше резерва, а Върба го пусна в игра в 55-ата минута на мяс­тото на Бер­нард Тек­петей.

“Не спечелихме главно, заради това, че имахме 34 положения, като не успяхме да вкараме втори гол и да зат­ворим мача. А гос­тите ни наказаха в пос­лед­ните секунди“, обясни чехът.

“Съб­рахме се всички заедно да тренираме в края на тази сед­мица. Ние просто тряб­ваше да зат­ворим двубоя с второ попадение. Когато пропус­каш положения, нак­рая те наказ­ват и не печелиш. Ако бяхме победили днес, щяхме да имаме повече нас­т­роение и самочув­с­т­вие за мача с Ант­вер­пен в Лига Европа. Ще трябва да поп­равим тази грешка. Относно инфор­мацията, че ще ставам селек­ционер на Словакия, това са само спекулации. С мен никой не е раз­говарял“, добави треньорът на Лудогорец.

Нас­тав­никът на Цар­ско село Любос­лав Пенев пох­вали фут­болис­тите си за играта и точ­ката, която спечелиха като гост. “Не мисля, че сме извоювали драматична точка. Играхме добре и съм много доволен от отбора. Мом­четата играха на много добро ниво. Поз­д­равявам ги. Трябва да продъл­жаваме в тази линия и да се стараем“, каза спецът.

“Фут­болът, който играем, ме радва. За нас резул­татът е добър, за другите — не знам“, добави Пенев.

България

Икономика

Ще има засилени проверки в хотели и къщи за гости за 8 декември

Ще има засилени проверки в хотели и къщи за гости за 8 декември

Вед­нага ще сезираме РЗИ, Комисията за защита на пот­ребители и МВР за извър­ш­ване на масови извън­редни проверки в къщи за гости и в хотели по …

Прочети още:

Loading...

Култура

Свят

Земеделие

Първи сняг точно на Андреев ден – това е добра поличба за стопаните

Първи сняг точно на Андреев ден – това е добра поличба за стопаните

Да падне пър­вият сняг точно на Анд­реев ден т.е. точно в пър­вия ден на зимата за стопани от Северозапада е добра поличба. Народът ни си го е …

Прочети още:

Loading...