Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Сря28102020

Брой 207, Година XXXI

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Атлетико (Мадрид) привлече Луис Суарес за 6 милиона евро

Атлетико (Мадрид) привлече Луис Суарес за 6 милиона евро

Атлетико (Мадрид) привлече Луис Суарес за 6 милиона евро

Мад­рид­с­кият гранд Атлетико прив­лече Луис Суарес от Бар­селона. Новината пот­вър­диха и двата испан­ски клуба. Нападателят си тръгва като свободен агент, но каталун­ците могат да получат до 6 млн. евро при реализирането на определени клаузи. Това е повече в срав­нение с очак­ваното. До вчера инфор­мациите гласяха, че на “Камп Ноу” могат да вземат между 2 и 4 млн. евро от въп­рос­ните точки по кон­т­ракта. Договорът на играча с “рохиб­лан­кос” е за две години.

През пос­лед­ната кам­пания Суарес пропусна няколко месеца заради операция на коляното.

Суарес комен­тира и опита на Лионел Меси да напусне: “Това беше един луд месец. Много истории бяха измис­лени, в медиите изтекоха инфор­мации, които не бяха верни. Когато дой­дох в клуба, ми казаха, че Лео иска най-доброто само за себе си. Но истината се оказа друга. Двамата нап­равихме всичко въз­можно, за да помог­нем на клуба. Всички знаят каква връзка има между нас двамата.”

Уруг­ваецът ще замени в Атлетико (Мад­рид) Алваро Мората, който се завърна в Ювен­тус. „Биан­конерите“ искаха да вземат Луис Суарес от Бар­селона, но той не успя нав­реме да получи италиан­ски пас­порт.

Плей­мей­кърът Иван Ракитич също напусна Барса, за да се присъедини отново към Севиля, докато Артуро Видал премина в Интер. Нел­сон Семедо пък беше продаден от Барса на Уул­вър­хям­п­тън.

България

Коронавирусът у нас: Отново епидемичен взрив

Коронавирусът у нас: Отново епидемичен взрив

42-ма души са загубили бит­ката с коронавируса през пос­лед­ното денонощие. 2 243 са новите случаи при нап­равени малко над 7 600 PCR теста, кое…

Прочети още:

Loading...

Култура

Започва символично издание на фестивала в Кан

Кинофес­т­валът в Кан, който отмениха през пролетта заради пан­демията от Covid-19, организира сим­волично трид­невно мини издание с прожек­ция на…

Прочети още:

Loading...

Свят

Десетте най-дразнещи постъпки за белгийците по време на епидемия

Десетте най-дразнещи постъпки за белгийците по време на епидемия

Допит­ване, пред­с­тавено в мес­тни медии, определи десетте най-дразнещи пос­тъпки за бел­гий­ците по време на епидемия, предаде БТА.

На първо място…

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Loading...