Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Пон26102020

Брой 206, Година XXXI

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Бивш левскар ще взима решенията в ЦСКА 1948

Бивш левскар ще взима решенията в ЦСКА 1948

Бивш левскар ще взима решенията в ЦСКА 1948

Главният мениджър на клуба Красимир Балъков разясни поредните треньорски рокади

Глав­ният мени­джър на ЦСКА 1948 Красимир Балъков разясни пос­лед­ните рокади в треньор­с­кия щаб и обясни, че в момента всички спортно-технически решения се взимат от Красимир Пет­ров и неговия щаб.Както вече стана ясно бив­шият треньор в школата на Лев­ски Красимир Пет­ров и Кос­тадин Хазуров заемат мес­тата на освободените от отбора Йор­дан Юруков и Спас Стоименов като помощ­ници на глав­ния мени­джър Красимир Балъков. Досега Пет­ров и Хазуров бяха нас­тав­ници на юношите на клуба от фор­мациите U19 и U11.

Отборът на ЦСКА 1948 приема Етър на Национал­ния стадион “Васил Лев­ски“ тази вечер от 21:00 часа в среща от сед­мия кръг на Първа лига. Преди този мач новакът в елита е на десета позиция с 6 точки, а тимът от Велико Тър­ново е на пос­лед­ното 14-о място с 0 точки.

“За мен днеш­ният мач от Първа лига е по-специален, а също така и за Дани Младенов. И двамата сме били в Етър, където сме оставили следи и сме запазили хубави спомени. Сега обаче не мис­лим за нищо друго освен победа. Етър има много добър и качес­т­вен треньор, който е работил и в нашия клуб. Срещу Лев­ски разочаровахме феновете и сега трябва да ги зарад­ваме. Това трябва да е само едно под­х­лъз­ване, за да знаят фут­болис­тите, че без агресия и заряд няма как да победиш никой съпер­ник. Искам да видя един отбор желаещ изява и победа”, обяви Балъков.

повече от три години. Това не е някакво спон­танно решение. Доказател­с­тво е, че тук няма хора и лич­ности, а само успехът е на първо място. Той е млад и талан­т­лив треньор и ще намери своето поп­рище. Все още не успяваме да нап­равим нуж­ния син­х­рон, но да се надяваме, че с Краси Пет­ров ще успеем. Още на пър­вата тренировка имаше нас­т­роение и заряд, дано това се пренесе и на мача с Етър”, допълни глав­ният мени­джър на ЦСКА 1948.

“Красимир Пет­ров сам си избира треньор­с­кия щаб и Атанас Бор­носузов е част от него. Имаме млади и пер­с­пек­тивен треньор­ски екип и му даваме гръб и го под­к­репяме. Ние не можем да променим фен­с­ката кул­тура. Ще трябва да се съоб­разяваме със зрителите и да им обяс­няваме. Надявам се да ни раз­берат за Бор­носузов, защото тър­сим най-доброто за отбора”, комен­тира Красимир Балъков.

Преминаването на Бор­носузов в ЦСКА 1948 е доста изненад­ващо, тъй като той минаваше за един от доверените хора на ръковод­с­т­вото на ЦСКА. За бив­шия фут­болист на Литекс и Лев­ски се шумя доста пок­рай плащането за емб­лемата на ЦСКА от “Ред Енимълс“. Това лято обаче Бор­носузов беше увол­нен от “Армията“ и остана без работа.

Крилото на ЦСКА 1948 Даниел Младенов заяви, че очаква победа срещу Етър в днеш­ния двубой между двата тима. Опит­ният флан­гови играч се надява, че той и съот­бор­ниците му ще успеят да се вдиг­нат след загубата с 0:3 от Лев­ски преди сед­мица. “Очак­вам победа — домакини сме срещу Етър, които знаем, че имат проб­леми в със­тава. За под­ценяване не може да става въп­рос. Етър незас­лужено загуби от Лев­ски и нап­рави хубав мач с Локомотив (Плов­див). Нужни са ни точ­ките и всички трябва да сме кон­цен­т­рирани за двубоя. Ясно беше, че пър­вен­с­т­вото става все по-силно. Влизаме като нов отбор и се опит­ваме да играем всеки мач за победа. Имаме време да покажем какво можем и да вземем повече точки. Засега няма голяма изненада от другите отбори”, каза Младенов.

България

Икономика

Защо ядем домати от Полша и чесън от Китай?

Защо ядем домати от Полша и чесън от Китай?

От общо около 20 000 фирми, заети в сферата на селското, рибното и горското стопанство, работят в условия на тотална несигурност

Бойко Сачанс…

Прочети още:

Loading...

Култура

Земеделие

Сеитбата на есенници изостава с над 50% спрямо година по-рано

Сеитбата на есенници изостава с над 50% спрямо година по-рано

Пър­вите товари със слън­чог­лед от новата реколта минаха през Вар­нен­с­кото прис­танище. Количес­т­вото е 16,9 хил. тона, се посочва в пос­лед­ните о…

Прочети още:

Loading...