Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Пон25012021

Брой 16, Година XXXII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Бодуров даде последна отсрочка на Естеглал

Бодуров даде последна отсрочка на Естеглал

Николай Бодуров още чака Естег­лал да му се издължи и ако това се случи, бив­шият защит­ник на ЦСКА ще остане в иран­с­кия клуб. Бодуров не е получил никакви пари, откакто под­писа с тима от Техеран в края на януари. Шефовете на Естег­лал вед­нъж вече не спазиха уговор­ката да се раз­п­латят с бъл­гарина преди принудител­ната пауза в пър­вен­с­т­вото заради коронавируса. В иран­с­ките медии дори се появиха инфор­мации, че Бодуров е раз­т­рог­нал договора си, но вицеп­резиден­тът на Естег­лал Хаби Мобашери заяви, че клубът е получил нова отс­рочка от тримата чуж­денци, на които се дъл­жат пари.

“Говорихме с адвокатите на въп­рос­ните играчи и се раз­б­рахме, че ще ни дадат отс­рочка до началото на май. Надявам се дотогава да решим този проб­лем“, комен­тира Мобашери и добави, че зап­латите на Бодуров, Хър­войе Милич и Шейх Диабате са доста по-високи от тези на мес­т­ните фут­болисти.

Самият Бодуров няма против да остане в Естег­лал. Той е доволен от нивото на отбора и от живота в Техеран, но ако до месец не получи неиз­п­латените зап­лати, ще се раз­дели с иран­с­кия клуб. Николай Бодуров под­писа с Естег­лал в края на януари, след като преди това се раз­бра да раз­т­рогне с ЦСКА. Опит­ният бранител изпадна в немилост пред боса на “чер­вените“ Гриша Ган­чев и не беше играл в продъл­жение на няколко месеца.

Икономика

Култура

Свят

Земеделие

Loading...