Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Вт11082020

Брой 151, Година XXXI

            Валута: 1 USD = 1.6627 BGN1 GBP = 2.16941 BGN1 CHF = 1.81263 BGN
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Ник Кириос остро нападна рефер

Ник Кириос остро нападна рефер

Ник Кириос отново напомни за себе си по време на гладиатор­с­ката си битка на Australian Open срещу Карен Хачанов. Авс­т­ралиецът не спести какво мисли за съдията на стола и го попита: „Глупав ли си?“. Повод за въп­роса на пред­с­тавителя на домакините и съз­далото се нап­режение бе, че след нап­рег­ната точка Ник се забави с под­готов­ката да изпълни начален удар и получи предуп­реж­дение. Оказа се, че ръката му кърви и затова той сам е решил да остави кър­пата си, вместо да я дава на някое от децата.

Ник Кириос се справи с Карен Хачанов с 6:2, 7:6(5), 6:7(6), 6:7(7), 7:6(108) и ще срещне Рафаел Надал на осминафиналите на Australian Open. Инт­ригуващият двубой ще се играе днес.

Защитаващият тит­лата си на Australian Open Новак Джокович не беше особено зат­руд­нен от Диего Швар­ц­ман, елиминирайки го в три сета. 32-годишният сър­бин надви аржен­тинеца с 6:3, 6:4, 6:4 и се класира на 1/4-финалите, правейки още една крачка към осмата титла от Отк­ритото пър­вен­с­тво на Авс­т­ралия по тенис.

В спора за място на полуфинала Ноле ще спори с Милош Раонич, който отс­т­рани Марин Чилич след 6:4, 6:3, 7:5. Светов­ният №2 Джокович до момента има 9 победи в деветте си мача с Раонич.

България

Икономика

Култура

Започнаха дни на руската култура в Бургас

Започ­наха дни на рус­ката кул­тура в Бур­гас

С изложба се отк­риха Дните на рус­ката кул­тура от 10 август в Бур­гас. Излож­бата ще обедини три теми — “Блокадата на Ленин­г­рад“, “Жен­с­кото лиц…

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие

130 кооперативни следи в българската история

130 кооперативни следи в бъл­гар­с­ката история

Уважаеми читатели, днес в руб­риката „130 кооперативни следи в бъл­гар­с­ката история“ ще Ви запоз­наем с измененията в кооператив­ния закон от 19

Прочети още:

Loading...