Вестник Земя

            Коопмедия                    ЦКС
         НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

25 въпроса за Крим
Вестник Земя - първа страница

Брой 57, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Съперникът на Лудогорец стигна 1/4-финал

Съперникът на Лудогорец стигна 1/4-финал

Съпер­никът на Лудогорец в 1/16-финалите на Лига Европа – Интер, срази у дома Каляри с 4:1 и се класира за 1/4-финалите на тур­нира за Купата на Италия, където очаква победителя от сблъсъка между Фиорен­тина и Аталанта.

Ромелу Лукаку (1) даде пред­нина на домакините след по-малко от 60 секунди игра, а Борха Валеро (22) я удвои. Малко след почив­ката Ромелу Лукаку (49) нап­рави раз­ликата класическа, въз­пол­з­вайки се този път от асис­тен­ция на Николо Барела. Уруг­ваецът Крис­тиан Габ­риел Олива (72) намали, а Анд­реа Ранокия (80) пък оформи край­ното 4:1.

В същото време стана ясно, че мени­джърът на Ман­чес­тър Сити Хосеп Гуар­диола е набелязал нападателя на Интер Лаутаро Мар­тинес за нас­лед­ник на Сер­хио Агуеро. Според “Дейли Стар“ договорът на 31-годишния аржен­тинец изтича през 2021 г. и на “Етихад” сериозно се оглеж­дат за класен нападател, който да заеме мяс­тото му в атаката на анг­лийс­кия шам­пион Ман­чес­тър Сити.

От началото на сезона Мар­тинес има 15 попадения в 24 мача за съпер­ника на Лудогорец в Лига Европа — Интер. Договорът му с “нерад­зурите“ е до 2023 година.

Икономика

МФ: България е изправена пред фалит

МФ: България е изправена пред фалит

Има риск за фик­сирания курс лев-евро и зам­разявана на доходите,алармира минис­търа на финан­сите Росица Велкова-Желева Бъл­гария е зап­лашена от…

Прочети още:

Loading...

Култура

Поетът Недялко Йорданов за живота и неизбежното в него

Скъпи приятели, с риск отново някои от вас да ме упрек­нат, че често мисля и пиша за смъртта, ви споделям това стихот­ворение. То е прос­тичко …

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие