Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Чет24092020

Брой 183, Година XXXI

            Валута: 1 USD = 1.65931 BGN1 GBP = 2.135 BGN1 CHF = 1.81752 BGN
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Играч на ЦСКА стана №1 на кръга в Първа лига

Играч на ЦСКА стана №1 на кръга в Първа лига

Играч на ЦСКА стана №1 на кръга в Първа лига

В България няма да играя за друг отбор, категоричен е Али Соу

Нападателят на ЦСКА Али Соу бе наг­раден за играч №1 на деветия кръг в efbet Лига. “Ако знаех тай­ната за отбеляз­ване на голове, щях да я прилагам във всеки мач. В началото беше по-трудно заради променената схема на игра и новите фут­болисти, но в момента се сработ­ваме”, заяви Соу.

Не мисля, че пропус­ната дузпа срещу Лудогорец през миналия сезон ми е пов­лияла негативно. Вед­нага след мача ми беше зле, но това вече е минало и гледам нап­ред. Не смятам, че може да се случи да премина в друг отбор в Бъл­гария. Тук бих играл само за ЦСКА. В свобод­ното си време обичам да се виж­дам с приятели и да играя на PlayStation“, каза още гол­майс­торът на „чер­вените”.

Али Соу прог­нозира „чер­вена“ класика над Цар­ско село в пред­с­тоящия мач от Първа лига. „Армей­ците“ се изп­равят срещу новака в елита тази вечер от 20 часа на стадион „Бъл­гар­ска армия”. „Ще победим Цар­ско село с 3:0. Ще им отбележа две попадения, Тиаго или Еван­дро също ще се раз­пишат“, прог­нозира Соу.

В същото време британ­с­кото издание 44-2 (FourFourTwo) пуб­ликува любопитен материал, в който включи играчи, които са блес­нали рано в кариерата си, а след това бързо са залезли. Сред фут­болис­тите в статията попада и играчът на ЦСКА Тони Уот, като в тек­ста е обър­нато внимание на запом­нящия му се дебют за Сел­тик.

“Тони Уот нахлу в Шам­пион­с­ката лига по запом­нящ се начин при успеха с 2:1 за неговия Сел­тик над Бар­селона на “Пар­к­хед“ през 2012 г. Той се включи от пей­ката при 1:1, след което 18-годишният нападател показа спокойс­т­вие и нерви като на ветеран, за да вкара пок­рай Вик­тор Вал­дес за край­ното 2:1. Този успех се оказа ключов за класирането на Сел­тик на 1/8-финал“, припомня изданието.

“Тогава се говореше, че Кени Дал­г­лиш е голям фен на Тони Уот и тран­с­фер на юг към Ливър­пул беше обсъж­дан в медиите. Всичко за Тони след гола срещу Бар­селона обаче тръгна надолу. Липса на кон­цен­т­рация под ръковод­с­т­вото на Нийл Ленън доведе до преот­с­тъп­ването на младежа в бел­гийс­кия Лиерс, а след това изненад­ващо бе прив­лечен за пос­тоянно от Стан­дард (Лиеж). В момента Уот е в 11-ия си раз­личен клуб — ЦСКА, а вече е на 25“, пише в материала.

България

Икономика

И българската следа в световния банков скандал FinCEN

И бъл­гар­с­ката следа в светов­ния бан­ков скан­дал FinCEN

Три са бъл­гар­с­ките банки, които фигурират в изтек­лите док­лади на американ­с­ките служби за борба с финан­совите прес­тъп­ления. „Инвес­т­банк“, „Пи…

Прочети още:

Loading...

Култура

„Истории с Ламбо” зак­рива „Сцена на кръс­топът”

В Плов­див със спек­такъла Сцена на кръс­топът” ще бъде зак­рит теат­рал­ният фес­тивал „Сцена на кръстопът”.Това е 24-ото издание на форума, чийто…

Прочети още:

Loading...

Свят

Ресторанти, барове и кръчми в Англия затварят по-рано

Рес­торанти, барове и кръчми в Анг­лия зат­варят по-рано

Ердоган очаква Турция да разработи своя ваксина срещу коронавируса.

Всички рес­торанти, барове и кръчми в Анг­лия ще зат­варят вече по-рано, в р…

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Loading...