Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Брой 209, Година XXXII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Бивш национал избухна срещу Григор: Не си човека, за когото се представяш

Бивш национал избухна срещу Григор: Не си човека, за когото се представяш

Бивш национал избухна срещу Григор: Не си човека, за когото се представяш

Бив­шият национал на Бъл­гария за Купа Дей­вис Радос­лав Лукаев отп­рави гневно писмо към Григор Димит­ров. В него Лукаев твърди, че Димит­ров не е този, за който се пред­с­тавя и че е спрял всякакъв кон­такт с хората, които са му помог­нали в началото на кариерата му, сред които и самият Лукаев.

Според дос­тигалия до №229 в света Лукаев Григор по никакъв начин не помага на бъл­гар­с­кия тенис. Ето и пис­мото на Лукаев пуб­ликувано на страницата на Димит­ров във Фейс­бук: „Гришо, пиша ти тук защото така реши да не искаш да имаш кон­такт с никой от бив­шите тенисисти на Бъл­гария, защото ти сам избра така да бъде. Говориш, че си националист, който милее за дър­жавата и се гор­дееш да се със­тезаваш под БГ флаг. Когато беше малък баща ти тър­сеше начини да ти помага да се раз­виваш и когато най много имаше нужда да играеш с някого, ти се обръщаше към мен. Можеш ли да отговориш защо след като стана голяма звезда се скри в имението си в Монте Карло и спря да кон­так­туваш с нас, а баща ти да обяс­нява че никой не трябва да има връзка с теб и тренираш там изолиран, а не го правиш в Бъл­гария? Ти по този начин караш много други бъл­гари, които се занимават с този спорт да пос­лед­ват твоя пример и да бъдат надути като теб. Даваш ли си сметка изобщо какъв пример на младите даваш, какъвто уж искаш да бъдеш и Бъл­гария да се гор­дее с теб? Според мен ти по никакъв начин не помагаш на бъл­гар­с­кия тенис, защото ти на нито един тур­нир на който си бил не си изявил желание да тренираш или заг­ряваш с друг бъл­гарин. Така ли те научихме когато беше на 1516 години. Кога човек като теб е нап­равил нещо, което да не е свър­зано с пари. Само защото твоя екип ти напълни главата, че БФТ и дър­жавата не са ти помог­нали по никакъв начин? Омръзна ми да чета и слушам глупос­тите какъв националист си, а в същото време нямаш една сед­мица тренировки в Бъл­гария, където децата да се докос­нат до теб и твоите фенове да те видят. Тол­кова ли в Бъл­гария няма хора, с които да работиш и помагаш на тенис средите? Един пример ще ти дам Авес Алегро беше спаринг пар­т­ньор на Роджър Федерер после играха двойки заедно и в крайна сметка стана главен треньор на Швей­цария и до ден днешен Федерер тренира на национал­ния тенис цен­тър на своята страна. Кога пос­ледно си спом­няш ти да си нап­равил нещо такова? Много се рад­вам за твоите успехи, но не си човека за който се пред­с­тавяш, а изпол­з­ваш дър­жавата за лич­ните си цели и манипулираш медиите.”

България

Икономика

Loading...

Култура

Свят

Великобритания е пред здравен колапс, 1000 влизат в болница на ден

Великобритания е пред здравен колапс, 1000 влизат в болница на ден

САЩ разрешиха трета доза „Модерна“ и втора „Джонсън и Джонсън“

Расте натис­кът върху бол­ниците в Обединеното крал­с­тво. С близо 50 000 случая н…

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Купуваме все по-некачествени храни, предимно от внос

Купуваме все по-некачествени храни, предимно от внос

Влошаването на качеството на хранене отново ще ни нареди на първо място в ЕС по сърдечно-съдови заболявания и свързани с храненето болести

„З…

Прочети още:

Loading...