Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Брой 209, Година XXXII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Първи хеттрик на Неделев за Ботев (Пд)

Първи хеттрик на Неделев за Ботев (Пд)

Ботев (Плов­див) победи Витоша (Бис­т­рица) като домакин с класичес­кото 3:0 в пос­лед­ната среща от 19-ия кръг на Първа лига. В герой за “канар­четата“, които играха около 50 минути с човек по-малко, се превърна Тодор Неделев. Националът реализира пър­вия си хет­трик с екипа на “жълто-черните“.

В 41-ата минута при една от мал­кото си атаки Четин Садула пусна страхотен пас към Наско Милев, който се оказа сам срещу Кай­зер, но Димитър Пир­гов го нас­тигна и фаулира с цената на чер­вен кар­тон.

“Беше трудно до пър­вия гол. След това кон­т­ролирахме нещата на терена. За жалост ни изгониха човек при 2:0, но хубавото е, че успяхме да вкараме трети гол. След почив­ката нор­мално се дръп­нахме малко назад, хубавото е, че не допус­нахме гол. Гледам да подоб­рявам играта си във всеки мач. Рад­вам се, че вкарах, но за мен това не е най-важното. Важ­ното е Ботев да върви нагоре. Отиваме на “Армията“ да вземем нещо, знаете, че там се играе трудно. ЦСКА е един от най-добрите отбори в Бъл­гария. Пир­гов няма да го има, Лъчо има травма, докол­кото знам. Тежко ще е, но във всеки мач Ботев излиза за победа“, каза националът Тодор Неделев след срещата в Коматево.

България

Икономика

Loading...

Култура

Свят

Великобритания е пред здравен колапс, 1000 влизат в болница на ден

Великобритания е пред здравен колапс, 1000 влизат в болница на ден

САЩ разрешиха трета доза „Модерна“ и втора „Джонсън и Джонсън“

Расте натис­кът върху бол­ниците в Обединеното крал­с­тво. С близо 50 000 случая н…

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Купуваме все по-некачествени храни, предимно от внос

Купуваме все по-некачествени храни, предимно от внос

Влошаването на качеството на хранене отново ще ни нареди на първо място в ЕС по сърдечно-съдови заболявания и свързани с храненето болести

„З…

Прочети още:

Loading...