Вестник Земя

            Коопмедия                    ЦКС
         НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

25 въпроса за Крим
Вестник Земя - първа страница

Брой 191, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Камбуров наказа Локомотив (Пд) секунди преди края на срещата

Камбуров наказа Локомотив (Пд) секунди преди края на срещата

Камбуров наказа Локомотив (Пд) секунди преди края на срещата

Арбит­рите ни режат, където ни хванат, ако БФС не вземе мерки, ще вър­нем старото време, зап­лаши соб­с­т­веникът на „смър­фовете” Христо Крушар­ски

Отборът на Берое измъкна ценна победа в пос­лед­ните минути срещу бор­бения Локомотив (Плов­див) в къс­ния мач от 11-ия кръг на Първа лига. Заралии се наложиха с 1:0, а попадението реализира бив­шия капитан на “смър­фовете” Мар­тин Кам­буров в 88-ата минута. Нападателят се въз­пол­зва от добро цен­т­риране на Рубен Бригидо, при което Борис­лав Цонев отк­лони топ­ката към гол­майс­тора. Кам­буров изрази бурно радостта си при гола във вратата на плов­див­чани, а реак­цията му очевидно бе продик­тувана от това, че напусна “Лаута“ след скан­дал с президента на плов­див­с­кия тим Христо Крушар­ски.

В същото време соб­с­т­веникът на Локомотив (Плов­див) Христо Крушар­ски беше бесен след загубата с 0:1 от Берое. Шефът на “черно-белите“ нападна леген­дата на клуба Мар­тин Кам­буров, който вкара побед­ното попадение в 88-ата минута и бурно изрази своята радост. Той обяви гол­майс­тора за пен­сия, след което се нах­върли на съдиите и зап­лаши, че ще вземе сериозни мерки.

“Какъв комен­тар искате да нап­равя? Да е жив и здрав Мар­тин Кам­буров, да вкарва кол­кото може. Той на мен не ми е нужен. Той при мен си изяде хляба. Да вкарва кол­кото може и това не ме притес­нява. Още малко ще поиг­рае и свър­шва. Той е вече пен­сия като мен. Отмениха ни чист гол. Писна ми. Вече не знам какво да кажа за тези съдии. Или фут­бол­ният съюз ще взима мерки или ще вър­нем старото време. Защото това е трети мач, в който те си правят как­вото искат с мен. Значи или това е краят, или ще вземем мерки по друг начин. Чист гол тук, чист гол със Сеп­тем­ври, където ни хванат, там ни режат. Аз пари на никого не давам и няма да дам. Това е проб­лем, ако искат от мен няма да вземат нищо. Аз играя феър­п­лей. Затова съм си независим. От мен нищо не зависи, но и аз съм си независим, като никой не може да каже, че съм зависим от него. Ще взема мерки, тъй като вече ми писна да си харча парите, а някой да си прави как­вото си иска. Какви ще са мер­ките? Ще видите“, завърши ядосаният бос на “смър­фовете“.

България

Икономика

Култура

Свят

Съветът на федерацията на Русия одобри анексирането на ДНР, ЛНР, Херсонска и Запорожка области

Съветът на федерацията на Русия одобри анексирането на ДНР, ЛНР, Херсонска и Запорожка области

Володимир Зеленски подписа указ, с който забранява каквито и да било преговори с Владимир Путин

Гор­ната камара на рус­кия пар­ламент под­к­репи в…

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Loading...