Вестник Земя

            Коопмедия                    ЦКС
         НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

25 въпроса за Крим
Вестник Земя - първа страница

Брой 59, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Андрей Гълъбинов отпадна от състава на Петър Хубчев

Андрей Гълъбинов отпадна от състава на Петър Хубчев

Отборът на Босна пристига с футболисти от Ювентус, Арсенал и Рома за контролата с България

Нападателят Анд­рей Гълъбинов отпада от със­тава на Петър Хуб­чев за кон­т­ролите срещу Босна и Хер­цеговина и Казах­с­тан поради кон­тузия, а на негово място няма да бъде повикан друг фут­болист. Играчът на Дженоа получи травма по време на тренировка на национал­ния тим в Раз­г­рад и след прег­лед с ехог­раф бе установено, че има лекос­тепенно раз­тежение на адук­тор.

Бъл­гария се изп­равя срещу Босна и Хер­цеговина днес от 19 часа на стадион “Лудогорец Арена“ в Раз­г­рад, а три дни по-късно е двубоят с Казах­с­тан на стадион “Панчо Арена“ във Фел­чут, Унгария. И двете кон­т­роли ще бъдат предавани дирек­тно по БНТ.

Селек­ционерът на национал­ния отбор по фут­бол на Босна и Хер­цеговина– хър­ват­с­ката легенда Роберт Просинечки, прис­тига в Бъл­гария с голяма част от звез­дите на тима, но някои от поз­натите лица на бос­нен­с­кия фут­бол лип­с­ват. На първо място прави впечат­ление отсъс­т­вието на вратаря на анг­лийс­кия Бор­немут Асмир Бегович, който е обявен за кон­тузен, докато в Анг­лия няма такава инфор­мация. Не са повикани 34-годишният ветеран Сеяд Салихович от Хам­бур­гер ШФ, както и Марио Вран­чич от Норич и Амер Гояк от Динамо (Заг­реб). Феновете пък най-много се ядос­ват, че Просинечки не е изп­ратил покана до Ясмин Мешанович, който е играч на словен­с­кия Марибор.

Трима от фут­болис­тите все още чакат своя първи мач с национал­ната фланелка. Това са Йозо Шимунович (Сел­тик), Дени Милошевич (Коняс­пор) и Смаил Прев­ляк (Матер­с­бург).

Сред изявените имена са Тони Шунийч (Динамо Мос­ква), Ервин Зуканович (Дженоа, Италия), Сеад Колашинац (Арсенал, Анг­лия), Ермин Бичак­чич (Хофен­хайм, Гер­мания), Самир Мемишевич (Грьонин­ген, Холан­дия), Миралем Пянич (Ювен­тус, Италия), Мухамед Бешич (Мидъл­з­бро, Анг­лия) и Един Джеко (Рома, Италия).

Икономика

МФ: България е изправена пред фалит

МФ: България е изправена пред фалит

Има риск за фик­сирания курс лев-евро и зам­разявана на доходите,алармира минис­търа на финан­сите Росица Велкова-Желева Бъл­гария е зап­лашена от…

Прочети още:

Loading...

Култура

Поетът Недялко Йорданов за живота и неизбежното в него

Скъпи приятели, с риск отново някои от вас да ме упрек­нат, че често мисля и пиша за смъртта, ви споделям това стихот­ворение. То е прос­тичко …

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие