Вестник Земя

            Коопмедия                    ЦКС
         НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

25 въпроса за Крим
Вестник Земя - първа страница

Брой 191, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Монтана разпиля с 4:0 Локомотив (Сф)

Монтана разпиля с 4:0 Локомотив (Сф)

Монтана разпиля с 4:0 Локомотив (Сф)

Лидерите във Втора лига Ботев (Вр) и Царско село увеличиха аванса си на върха

Бит­ката за третото място във Втора лига се завърза, след като в среща от 19-ия кръг Мон­тана раз­пиля с 4:0 Локомотив (София) като домакин. В герой за “сините“ се превърна Иван Коконов (80,86 и 90), който заби хет­трик във вратата на “желез­ничари“. Пър­вото попадение за домакините отбеляза Сер­гей Геор­гиев още в 20-ата минута

Столич­ният Локомотив доигра срещата с двама души по-малко, след като чер­вени кар­тони получиха Емил Виячки (68′) и капитанът Алек­сан­дър Бранеков (73′).

Този мач реално бе пос­ледна въз­мож­ност за треньора Ферарио Спасов и ком­пания да съх­ранят надеж­дите си за евен­туално влизане в трой­ката и учас­тие на бараж за Първа лига. С новите три точки, прибавени на “Огоста “, Мон­тана събра 30 в актива си, върна си чет­вър­тото място в класирането и се доб­лижи на пет до столич­ния Локомотив.

Иначе лидерите Ботев (Враца) и Цар­ско село спечелиха домакин­с­т­вата си и увеличиха вече на шест точки пред­нината си пред столич­ните “желез­ничари“. Врачани надиг­раха трудно с 3:2 Чер­номорец (Бал­чик), след като губеха с 0:2 до 45-ата минута.

“Царете“ се наложиха с минимал­ното 1:0 над Локомотив (Горна Оряховица) с попадение на новото попъл­нение Тей­нур Марем.

Отборът на Несебър успя да се наложи с 2:0 при гос­туването в Раз­г­рад на Лудогорец II. Гос­тите изиг­раха силно второ полув­реме, когато отбелязаха и двата гола чрез Джунейт Али (77) и Трайчо Грозев (84)

България

Икономика

Култура

Свят

Съветът на федерацията на Русия одобри анексирането на ДНР, ЛНР, Херсонска и Запорожка области

Съветът на федерацията на Русия одобри анексирането на ДНР, ЛНР, Херсонска и Запорожка области

Володимир Зеленски подписа указ, с който забранява каквито и да било преговори с Владимир Путин

Гор­ната камара на рус­кия пар­ламент под­к­репи в…

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Loading...