Вестник Земя

            Коопмедия                    ЦКС
         НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

25 въпроса за Крим
Вестник Земя - първа страница

Брой 59, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Още една звезда на ПСЖ с контузия

Още една звезда на ПСЖ с контузия

Треньорът на Пари Сен Жер­мен Унай Емери се сдоби с нов сериозен проб­лем по-малко от сед­мица преди 1/8-финалния реванш от Шам­пион­с­ката лига срещу Реал (Мад­рид). След кон­тузиите на Ней­мар и Мар­киньос, сега травма получи и Килиан Мбапе. 19-годишният младок беше заменен на почив­ката принудително при класичес­ката победа с 3:0 над Олим­пик (Мар­силия) в чет­вър­т­финал за Купата на Фран­ция.

“Килиан получи удар в глезена и сам поиска смяна. Надявам се да не е нищо сериозно“, комен­тира Емери на прес­кон­ферен­цията след двубоя на “Парк де Пренс“.

В същото време най-скъпата звез­дата на ПСЖ Ней­мар демон­с­т­рира сила духа в социал­ната мрежа Инс­таг­рам. Бразилецът, който ще се под­ложи на операция заради проб­леми в глезена, нап­рави съоб­щение относно трав­мата си. “Преч­ките не могат да ме спрат. Ако се изп­равиш пред стена, не се отказ­вай. Започни да я изкач­ваш“, написа нападателят.

Хирур­гичес­ката интер­вен­ция ще бъде извър­шена в края на сед­мицата от лекаря на бразил­с­кия национален отбор Род­риго Лас­мар, на когото ще помага лекарят на ПСЖ Жерар Селен. Лас­мар е бил в Париж и е нап­равил обс­тоен прег­лед на Ней­мар, след който е било преценено, че е най-добре нападателят да се оперира. Двамата вече са заминали за Бразилия.

Както вече стана ясно, най-скъпият фут­болист в света е със счуп­ване на пета метатар­зална кост на ходилото и изкъл­чен глезен. Той ще отсъс­тва между 6 и 8 сед­мици.

Икономика

МФ: България е изправена пред фалит

МФ: България е изправена пред фалит

Има риск за фик­сирания курс лев-евро и зам­разявана на доходите,алармира минис­търа на финан­сите Росица Велкова-Желева Бъл­гария е зап­лашена от…

Прочети още:

Loading...

Култура

Поетът Недялко Йорданов за живота и неизбежното в него

Скъпи приятели, с риск отново някои от вас да ме упрек­нат, че често мисля и пиша за смъртта, ви споделям това стихот­ворение. То е прос­тичко …

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие