Вестник Земя

            Коопмедия                    ЦКС
         НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

25 въпроса за Крим
Вестник Земя - първа страница

Брой 56, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Жозе Моуриньо ядосан на съдиите

Жозе Моуриньо ядосан на съдиите

Мени­джърът на Ман­чес­тър Юнай­тед Жозе Моуриньо беше ядосан на съдиите след загубата от Реал (Мад­рид). Пър­вото попадение беше вкарано от Каземиро, но играчът на “белия балет“ беше в засада, под­мината от рефера Джан­лука Роки.

“Играхме добре и загубихме с един гол, който беше от засада. Ако беше изпол­з­вана сис­темата за видеопов­торения, резул­татът щеше да е 1:1 и щяха да след­ват продъл­жения“, комен­тира недовол­ният Моуриньо.

“Да, Реал можеше да вкара още попадения, но същото важи и за нас. Те доминираха в средата на пър­вото полув­реме, а ние бяхме по-добри през второто. Имахме срещу себе си отбор, със­тавен от фан­тас­тични фут­болисти. Въп­реки това до пос­ледно нищо не беше ясно. Всъщ­ност не точно до края, защото след влизането на Крис­тиано Роналдо играта беше прекъс­вана всеки път, когато той поис­каше нарушение“, добави в типич­ния си стил пор­тугалецът.

Моуриньо не пожела да задържи медала си и го подари на фен на Ман­чес­тър Юнай­тед.

Икономика

МФ: България е изправена пред фалит

МФ: България е изправена пред фалит

Има риск за фик­сирания курс лев-евро и зам­разявана на доходите,алармира минис­търа на финан­сите Росица Велкова-Желева Бъл­гария е зап­лашена от…

Прочети още:

Loading...

Култура

Поетът Недялко Йорданов за живота и неизбежното в него

Скъпи приятели, с риск отново някои от вас да ме упрек­нат, че често мисля и пиша за смъртта, ви споделям това стихот­ворение. То е прос­тичко …

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие