Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Брой 242, Година XXXII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Официално от Кристиано: Оставам в Реал (Мадрид)

Официално от Кристиано: Оставам в Реал (Мадрид)

Официално от Кристиано: Оставам в Реал (Мадрид)

Носителят на “Злат­ната топка” Крис­тиано Роналдо официално пот­върди за решението си да остане в Реал (Мад­рид). Така пор­тугалецът сложи край на спекулациите, че може да напусне крал­с­кия клуб.

“Да спечеля най-значимите трофеи с моя тим през миналия сезон беше страхотно. Така се чув­с­т­вах, когато завоювах и индивидуал­ните отличия. Искам да го нап­равя отново”, заяви Крис­тиано пред в. „Марка” от Шан­хай, където е на рек­ламно турне.

Пор­тугалецът все още не е започ­нал под­готовка, но скоро ще го нап­рави. “Ще продължа да работя здраво година след година. Фут­болът е моят живот, моята страст”, добавя CR7 пред водещото испан­ско издание.

За желанието на гола­джията да се раз­дели с “белите“ се заговори по-рано това лято, след като стана ясно, че той е раз­с­лед­ван за укриване на данъци в особено голям раз­мер — около 14 млн. евро. Според инфор­мациите тогава Роналдо бил останал разочарован от лип­сата на под­к­репа от страна на клуба. Някои медии дори раз­к­риха как от Реал натис­кали изданията да не пуб­ликуват снимки на Крис­тиано с екипа на шам­пионите, докато отразяват новините пок­рай раз­с­лед­ването. Това той приел за крайно обидно, но сега с течение на времето е раз­мис­лил и решил да не напуска Мад­рид.

Икономика

Култура

Свят

Чехия въвежда задължителна ваксинация срещу COVID-19

Чехия въвежда задължителна ваксинация срещу COVID-19

Мярката е за здравни работници, полицаи, военни и всички хора над 60-годишна възраст

Чеш­ките власти ще въведат задъл­жителна вак­синация срещу …

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Loading...