Вестник Земя

            Коопмедия                    ЦКС
         НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

25 въпроса за Крим
Вестник Земя - първа страница

Брой 58, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Две от легендите ни от САЩ’94 заминаха с националите за Лейрия

Две от легендите ни от САЩ’94 заминаха с националите за Лейрия

Леген­дата на Спор­тинг (Лисабон) и национал­ния отбор на Бъл­гария Красимир Балъков под­к­репи решението на Ивайло Петев да извика в редиците на “трикольорите“ звез­дата на шам­пиона Лудогорец Мар­селиньо. Емб­лематич­ният полузащит­ник, попад­нал в Идеал­ния отбор на Мондиал’94 в САЩ, е категоричен, че в момента не раз­полагаме с много фут­болисти, притежаващи класата на бразил­с­кия плей­мей­кър. Бала е част от делегацията на национал­ния отбор, в която фигурира и друга емб­лема на “лисабон­с­ките лъвове“ — Ивайло Йор­данов.

“Мар­селиньо е топ фут­болист. Вижте в кой век живеем… не мисля, че е голям проб­лем, че е бразилец. Всеки един качес­т­вен фут­болист има място в национал­ния отбор. Това ще бъде само в помощ на тима. Всички сме наясно с класата на Мар­селиньо, знаем какво може и се надяваме да го покаже и с национал­ната фланелка. Бъл­гария. не раз­полага с много играчи с неговите качес­тва, така че е добре дошъл“, категоричен е Балъков.

“В пред­с­тоящата провер­ката младите мом­чета в със­тава трябва да дадат всичко от себе си, да се раз­дадат док­рай, за да може селек­ционерът Ивайло Петев да си даде ясна пред­с­тава за качес­т­вата им, когато кон­с­т­руира новия национален отбор. Критики винаги ще е има, това е нор­мално. Въп­росът е да бъдат градивни и да са в помощ на пред­с­тавител­ния тим, за който всички се надяваме, че ще има в най-скоро време нов, по-добър облик“, допълни още леген­дар­ният фут­болист на Спор­тинг и Щут­гарт, който призна, че изчаква под­ходящата оферта, която да го върне обратно в треньор­с­кия занаят.

Икономика

МФ: България е изправена пред фалит

МФ: България е изправена пред фалит

Има риск за фик­сирания курс лев-евро и зам­разявана на доходите,алармира минис­търа на финан­сите Росица Велкова-Желева Бъл­гария е зап­лашена от…

Прочети още:

Loading...

Култура

Поетът Недялко Йорданов за живота и неизбежното в него

Скъпи приятели, с риск отново някои от вас да ме упрек­нат, че често мисля и пиша за смъртта, ви споделям това стихот­ворение. То е прос­тичко …

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие