ЦСКА 1948 картотекира бразилец
- Четвъртък, 16 Март 2023
ЦСКА 1948 картотекира Сидклей Ферейра Перейра, катотой ще играе с номер 16 на гърба си за столичния тим. Бразилецът, който преимуществено играе като ляв краен бранител заяви, че иска да бележи голове, както и да спечели трофей с новия си клуб.
„Разговорът между моя мениджър и клуба премина много добре. Доколкото разбрах, много бързо са се разбрали. Не знаех много за България преди да дойда тук. Чух се с Октавио и той ми разказа, че е спокойно, градът и отборът са на ниво. Това беше една от причините да дойда в София“, заяви бразилецът.
„С Динамо (Киев) имах мачове в Шампионска лига и Лига Европа. Това беше страхотен опит за мен, но бях в най-добра форма, когато играех за ПАОК. Преди да се стигне до трансфер в Динамо, играех в по-предни позиции. Тогава успявах да бележа. В ПАОК действах в линията на зищатата, но пак успявах да се разписвам и да давам асистенции. Чувствам се по-добре, когато атакувам. Харесвам да дриблирам, да се надигравам с останалите футболисти. Надявам се да вкарвам голове за ЦСКА 1948“, заяви новото попълнение на отбора Сидклей.