Вестник Земя

            Коопмедия                    ЦКС
         НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

25 въпроса за Крим
Вестник Земя - първа страница

Брой 59, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Време е отново да изляза в чужбина, заяви нападателят на Лудогорец

Време е отново да изляза в чужбина, заяви нападателят на Лудогорец

Нападателят на Лудогорец Кирил Дес­подов сподели бъдещите си планове след церемонията „Фут­болист на годината 2022“, на която бе изб­ран за №1 в Бъл­гария и най-добър нападател. Той меч­тае за тран­с­фер в чуж­бина след края на сезона, но до тогава остава при “орлите“ от Раз­г­рад.

Жур­налис­тите сте ком­паса, който ни казва дали вър­вим в правил­ната насока. Всяка една такава наг­рада ти дава допъл­нителна мотивация. Рад­вам се, че през миналата година съм зат­вър­дил доб­рата форма. Изк­лючително горд съм, че за втора поредна година печеля този прес­тижно отличие“, започна Дес­подов.

Пожелавам на жур­налис­тите да им е трудно да избират. Това ще значи, че за национал­ния отбор ще е по-добре. Ако един фут­болист няма мечти, защо играе фут­бол? Всички си говорим за класиране на голям форум. По-опитните ще помагаме. Национал­ната фланелка е тежка“, продължи нападателят.

Щом съм в Лудогорец, значи се чув­с­т­вам добре. Изк­лючително уважение ми показа клубът. Знаете в какво положение бях. Оставам до лятото, после ще видим как ще се раз­вият нещата. Искам тран­с­фер, мисля, че отново ми е време да изляза в чуж­бина. Наг­радите не можеш да ги спечелиш сам. Не съм мени­джър, не мога да кажа дали ще ми вдиг­нат цената“, завърши Кирил Дес­подов.

Икономика

МФ: България е изправена пред фалит

МФ: България е изправена пред фалит

Има риск за фик­сирания курс лев-евро и зам­разявана на доходите,алармира минис­търа на финан­сите Росица Велкова-Желева Бъл­гария е зап­лашена от…

Прочети още:

Loading...

Култура

Поетът Недялко Йорданов за живота и неизбежното в него

Скъпи приятели, с риск отново някои от вас да ме упрек­нат, че често мисля и пиша за смъртта, ви споделям това стихот­ворение. То е прос­тичко …

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие