Вестник Земя - национален всекидневник

Коопмедия                    ЦКС
         НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

25 въпроса за Крим
Вестник Земя - първа страница

Брой 113, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Време е отново да изляза в чужбина, заяви нападателят на Лудогорец

Време е отново да изляза в чужбина, заяви нападателят на Лудогорец

Нападателят на Лудогорец Кирил Десподов сподели бъдещите си планове след церемонията „Футболист на годината 2022“, на която бе избран за №1 в България и най-добър нападател. Той мечтае за трансфер в чужбина след края на сезона, но до тогава остава при “орлите“ от Разград.

„Журналистите сте компаса, който ни казва дали вървим в правилната насока. Всяка една такава награда ти дава допълнителна мотивация. Радвам се, че през миналата година съм затвърдил добрата форма. Изключително горд съм, че за втора поредна година печеля този престижно отличие“, започна Десподов.

„Пожелавам на журналистите да им е трудно да избират. Това ще значи, че за националния отбор ще е по-добре. Ако един футболист няма мечти, защо играе футбол? Всички си говорим за класиране на голям форум. По-опитните ще помагаме. Националната фланелка е тежка“, продължи нападателят.

„Щом съм в Лудогорец, значи се чувствам добре. Изключително уважение ми показа клубът. Знаете в какво положение бях. Оставам до лятото, после ще видим как ще се развият нещата. Искам трансфер, мисля, че отново ми е време да изляза в чужбина. Наградите не можеш да ги спечелиш сам. Не съм мениджър, не мога да кажа дали ще ми вдигнат цената“, завърши Кирил Десподов.

България

Служебният кабинет отчете успешен мандат

Служебният премиер Гълъб Донев отчете успешно проведени предсрочни избори, ръст на инвестициите и мерки за овладяване на инфлацията и напред...

Прочети още:

Loading...

Икономика

Нова наредба променя изискванията за животновъдните обекти

Проект на Наредба за изменение и допълнение на Наредба № 44 от 2006 г. за ветеринарномедицинските изисквания към животновъдните обекти е пуб...

Прочети още:

Loading...

Култура

Поетът Михаил Белчев получи специалната награда „Дървото на надеждата“

Поетът, композитор и певец Михаил Белчев удостоиха със специалната награда на община Челопеч „Дървото на надеждата“ за цялостно творчество.

П...

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие

Бъдещи първокласници от ДГ „Славейче“ засадиха дръвчета в двора на детската градина

Мотото на патриотичното събитие бе „Посади дърво, създай живот!“. Партньор в инициативата е Южноцентралното държавно предприятие в Смолян, к...

Прочети още:

Loading...