Вестник Земя

            Коопмедия                    ЦКС
         НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

25 въпроса за Крим
Вестник Земя - първа страница

Брой 56, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) ПСЖ с трудна победа в Монпелие

ПСЖ с трудна победа в Монпелие

ПСЖ с трудна победа в Монпелие

Шам­пионът ПСЖ се измъчи и спечели трудно с 3:1 при визитата си на Мон­пелие в мач от 21-ия кръг на френ­с­ката Лига 1, за да се върне на побед­ния път след два двубоя без успех. Сис­темата ВАР пък не зачете две попадения на гос­тите.

Още в 8-ата минута Крис­тофър Юлиен извърши нарушение в наказател­ното поле и парижани получиха дузпа, а зад топ­ката зас­тана Килиан Мбапе, чийто изс­т­рел бе спасен от вратаря. Изпъл­нението бе пов­торено заради нарушение на правилата, а Мбапе отново пропусна след спасяване на стража Лекомт, след което френ­с­кият национал се провали и при добав­ката.

Кош­марът за Мбапе стана пълен в 21-ата минута, когато получи кон­тузия и бе принудително заменен от Уго Екитике. В 32-ата минута заради травма бе сменен и Сер­хио Рамос, а неговото място зае Ренато Сан­чес.

След труд­ния си успех ПСЖ остава лидер в класирането с 51 точки в актива си, на пет пред втория Олим­пик (Мар­силия), а Мон­пелие е 14-и с 20 пун­кта.

Икономика

МФ: България е изправена пред фалит

МФ: България е изправена пред фалит

Има риск за фик­сирания курс лев-евро и зам­разявана на доходите,алармира минис­търа на финан­сите Росица Велкова-Желева Бъл­гария е зап­лашена от…

Прочети още:

Loading...

Култура

Поетът Недялко Йорданов за живота и неизбежното в него

Скъпи приятели, с риск отново някои от вас да ме упрек­нат, че често мисля и пиша за смъртта, ви споделям това стихот­ворение. То е прос­тичко …

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие