Вестник Земя

            Коопмедия                    ЦКС
         НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

25 въпроса за Крим
Вестник Земя - първа страница

Брой 56, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Манчестър Юнайтед и Нюкасъл финалисти за Купата на Лигата

Манчестър Юнайтед и Нюкасъл финалисти за Купата на Лигата

Ман­чес­тър Юнай­тед срази Нотин­гам с 2:0 на “Олд Трафорд“ в полуфинален реванша и с общ резул­тат 5:0 се класира за финала на тур­нира за Купата на Лигата срещу Нюкасъл на „Уем­бли“. Двата гола за „чер­вените дяволи“ вкараха Антони Мар­сиал (73) и Фред (76). Джей­дън Санчо пък се появи отново в игра за Ман­чес­тър Юнай­тед след дълго отсъс­т­вие.

Нюкасъл се класира за финала на Купата на Лигата след успех с 2:1 над Саут­хям­п­тън. Шон Лон­г­с­таф се превърна в герой за Нюкасъл с два гола в 5-ата и 21-ата минута, докато Саут­хям­п­тън отвърна само с едно попадение на Че Адамс в 29-ата.

“Свраките“ заиг­раха с човек по-малко след 82-ата минута заради чер­вен кар­тон на Бруно Гимараеш, но това не промени резул­тата.

Икономика

МФ: България е изправена пред фалит

МФ: България е изправена пред фалит

Има риск за фик­сирания курс лев-евро и зам­разявана на доходите,алармира минис­търа на финан­сите Росица Велкова-Желева Бъл­гария е зап­лашена от…

Прочети още:

Loading...

Култура

Поетът Недялко Йорданов за живота и неизбежното в него

Скъпи приятели, с риск отново някои от вас да ме упрек­нат, че често мисля и пиша за смъртта, ви споделям това стихот­ворение. То е прос­тичко …

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие