Вестник Земя

            Коопмедия                    ЦКС
         НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

25 въпроса за Крим
Вестник Земя - първа страница

Брой 18, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Кристиано Роналдо със заплата 200 милиона евро на сезон, обяви “Марка“

Кристиано Роналдо със заплата 200 милиона евро на сезон, обяви “Марка“

Кристиано Роналдо със заплата 200 милиона евро на сезон, обяви “Марка“

Крис­тиано Роналдо е казал “да“ на пред­ложението на Ал Насър и след края на светов­ното пър­вен­с­тво ще се присъедини към клуба от Саудит­ска Арабия, обяви “Марка”. Кон­т­рак­тът му ще е за 2,5 години при рекор­дно въз­наг­раж­дение в историята на фут­бола — по 200 млн. евро на сезон. Най-вероятно в тази сума са включени и приходите от рек­лама. За срав­нение, Лионел Меси и Ней­мар заработ­ват годишно по 7075 млн. евро.

Официално договорът на Крис­тиано ще влезе в сила от 1 януари. “Марка” допълва, че при самото под­пис­ване фут­болис­тът ще получи и бонус в раз­мер на близо 100 млн. евро. Пор­тугалецът е свободен агент, след като нас­коро раз­т­рогна с Ман­чес­тър Юнай­тед.

Ал-Насър е най-успешният клуб в Саудит­ска Арабия с 29 трофея от мес­тни и меж­дународни тур­нири. В момента треньор е фран­цузинът Руди Гар­сия, който преди това беше начело на Мар­силия, Рома, Лион, Лил и др.

Елит­ната дивизия в Саудит­ска Арабия е със­тавена от 16 клуба, а самото пър­вен­с­тво тече по схемата на повечето в Европа . Ал Насър е брон­зов медалист от миналия сезон, а в момента е на втора позиция.

България

Икономика

Loading...

Култура

Свят

Путин: Целите ни в Украйна остават непроменени

Путин: Целите ни в Украйна остават непроменени

Целите на Русия в Украйна остават неп­роменени, заяви в сряда рус­кият президент Владимир Путин. Той говори на среща със студенти по повод Тат…

Прочети още:

Loading...

Земеделие