Вестник Земя

            Коопмедия                    ЦКС
         НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

25 въпроса за Крим
Вестник Земя - първа страница

Брой 18, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Реферът на Лудогорец - Левски беше умрял от страх, обяви Детелин Баялцалиев

Реферът на Лудогорец - Левски беше умрял от страх, обяви Детелин Баялцалиев

Бив­шият фут­болен съдия и нас­тоящ лек­тор и анализатор Детелин Баял­цалиев крикикува остро отсъж­данията на Георги Давидов в 1/8-финала за Купата на Бъл­гария между Лудогорец и Лев­ски. Шам­пионите спечелиха с 2:1 и се класираха нап­ред. Давидов обаче показа двоен аршин и за еден­тични ситуации реши да даде дузпа за “сините“, но не и за “орлите“, които имат сериозни претен­ции към него.

За пореден път се убеж­давам, че Давидов е случайно пос­тавен от някого в съдийс­т­вото. Заради него Петър Пет­ров отказа много добър съдия, който вместо да бъде пред­ложен за меж­дународен, беше изваден от “А“ група“, написа в социал­ните мрежи Детелин Баял­цалиев.

Освен очевид­ното, малко професионално: Не може да отидеш до кор­нера, за да прецизираш къде е пос­тавена топ­ката и да оставиш 18 човека в наказател­ното поле без кон­т­рол. Въз­никва кон­ф­ликт – номер 6 от Лудогорец два пъти провокира, бутайки против­ник, Давидов го няма да нап­рави превен­ция, свири нарушение на Цунами за удар с ръка – няма кар­тон, преди това и след това кар­тони на цен­т­рал­ните защит­ници за нарушения на 50 метра от вратата. Кой те учи, г-н Давидов? А къде е кар­тона при дуз­пата? Къде Ви е граматиката? Уважаеми г-н Давидов, когато в добавеното време си показал кар­тон за бавене, което също е забавяне, трябва да удъл­жиш времето още … Освен ако не си умрял от страх“, написа Баял­цалиев.

България

Икономика

Loading...

Култура

Свят

Путин: Целите ни в Украйна остават непроменени

Путин: Целите ни в Украйна остават непроменени

Целите на Русия в Украйна остават неп­роменени, заяви в сряда рус­кият президент Владимир Путин. Той говори на среща със студенти по повод Тат…

Прочети още:

Loading...

Земеделие