Вестник Земя

            Коопмедия                    ЦКС
         НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

25 въпроса за Крим
Вестник Земя - първа страница

Брой 183, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Мъри: Рано е да говорим за европоход

Мъри: Рано е да говорим за европоход

Мъри: Рано е да говорим за европоход

Треньорът на Лев­ски Станимир Стоилов даде интервю за предаването “Арена спорт“, в което говори по редица актуални теми, свър­зани с клуба. Той е на мнение, че все още е рано да се говори за европоход. 

За европоход е рано да говорим. По-скоро трябва да мис­лим за след­ващия против­ник. Там е заложено началото на похода, да елиминираме мал­тийс­кия Хам­рун и има дирек­тен сблъсък за групите. Показахме, че можем да играем срещу ПАОК. За нашия отбор е важно да има пос­тоян­с­тво“, каза Мъри.

“На този етап не мога да бъда категоричен дали може да прекъс­нем хегемонията на Лудогорец. Лев­ски ще играе за победа във всеки мач. Всичко ще зависи от това, как ще се пред­с­тавяме. Лудогорец има дос­татъчно класа, опит, авторитет. Дълги години са хегемон. Питат Лудогорец защо нямат бъл­гар­ски млади играчи. Как да имат млади, като нивото им е прекалено високо. Нашите млади бъл­гар­ски играчи още не са свик­нали да скачат там. Те обаче много стратегически успяха да купят 23 млади бъл­гар­ски играчи за сериозни суми“, каза треньорът на Лев­ски.

“Не се опасявам от критики. Раз­бирам нашите опоненти, те нямат мачове. Стар­тът на пър­вен­с­т­вото, ако беше по-рано или бяха сложени меж­динни кръгове на евроучас­т­ниците, щеше да е раз­лично. Това исках да бъде комен­тирано, но никой нямаше желание. Ние се съоб­разяваме само с правилата и прин­ципите на Лев­ски“, каза той по отношение на отложените мачове на отбора.

Стоилов говори и за пред­с­тавянето на триото в атака — Билал Бари, Уел­тън и Роналдо. “Има позитиви, които те трябва да получат. Далеч са още от атомно нападение. Тях­ната сила в момена е играта в защита, играта в атака трябва да се подоб­рява доста. Ако има оферта и е важна за Лев­ски, ще тър­сим новите фут­болисти. Лев­ски го има без Гунди, пък какво остава без някой от нас. Ако всички играчи са здрави, мисля че можем да се справим с тази група. Ако стиг­нем до груповата фаза е отделна тема“, продължи той. “Отборът от пър­вата синя приказка беше смазана машина за фут­бол. Онзи отбор и на сън мога да го кажа. Тогава бях по-строг, по-сляпо вяр­вах в идеята Лев­ски. Бях малко по-спокоен откъм стабил­ност в плащания“, каза още Мъри, цитиран от „Гонг.БГ”. 

България

България отбеляза 114 години от Независимостта

България отбеляза 114 години от Независимостта

Всяко поколение трябва да отстоява независимостта, заяви в обръщение президентът Румен Радев

С тър­жес­т­вени церемонни в цялата страна бе отбел…

Прочети още:

Loading...

Икономика

Култура

Баща и дъщеря Иван и Нина Русеви превземат арт галерия “Вежди“

Баща и дъщеря Иван и Нина Русеви превземат арт галерия “Вежди“

Реномираната столична арт галерия “Вежди“ пред­с­тавя изложба живопис и скул­п­тура на Нина Русева и Иван Русев, наречена „Две поколения“.

Дъщеря…

Прочети още:

Loading...

Свят

Владимир Путин обвини Запада в “ядрен шантаж“

Киев получи директни указания да скъса всички споразумения, заяви руският президент

“Срещу нас започна и ядрен шан­таж. Става дума не само за …

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Loading...