Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Брой 114, Година XXXII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2)

Арда подписа за три години с избягал от Левски

Раз­т­рог­налият с Лев­ски Илия Юруков е ново попъл­нение на Арда. Хал­фът е под­писал договор за 3 години с клуба от Кър­джали, съоб­щава Блиц. 21-годишният плов­див­чанин ще започне под­готовка с тима на Николай Киров в понедел­ник.

В същото време двама фут­болиста са се раз­делили с Арда. Това са Мар­тин Кос­тадинов и Стойчо Атанасов. Играчите твърдо не попадат в смет­ките на треньор­с­кия щаб за след­ващия сезон. Интерес към тях има от новака в елита Локомотив (София).

Футболист на ЦСКА ще играе на Копа Америка

Нападателят на ЦСКА Жорди Кай­седо попадна сред изб­раниците на треньора на Еквадор Гус­таво Алфаро за Копа Америка. Специалис­тът включи играча на “чер­вените“ в списъка си от 28 фут­болисти, на които ще раз­чита в кон­тинен­тал­ния фут­болен тур­нир. Кай­седо взе учас­тие и в пос­лед­ните две световни квалификации в зона Южна Америка — загубите с 0:2 от Бразилия и 1:2 от Перу.

Копа Америка трябва да започне в неделя с мача между Бразилия и Венецуела на стадион “Мане Гаринча“ в столицата…

Прочети още…

Лудогорец търси универсиални футболисти

Лудогорец търси универсиални футболисти

Искаме да вземем поне още един или двама нови, призна треньорът на тима от Разград Валдас Дамбраускас

Старши треньорът на Лудогорец Вал­дас Дам­б­раус­кас заяви преди отпътуването на отбора за Авс­т­рия, че търси под­сил­ване на още няколко позиции, като се стреми да намери добри универ­сални играчи. “Селек­цията не спира, дори когато тран­с­фер­ният прозорец е зат­ворен. Имам добър отбор, но желая да се под­силим с още няколко нови играчи. Не искам да говоря за специфични позиции, сега повече тър­сим…

Прочети още…

Португалия се развихри преди Евро 2020

Португалия се развихри преди Евро 2020

Европейс­кият шам­пион Пор­тугалия победи Израел с 4:0 в пос­лед­ната си кон­т­рола преди началото на Евро 2020, което ще се проведе от 11 юни до 11 юли. Звез­дата на Ман­чес­тър Юнай­тед Бруно Фер­нан­деш (42) реализира пър­вия гол на стадион „Жозе Алваладе“ в Лисабон след асис­тен­ция на Жоао Кан­село, а малко след това подаде на Крис­тиан Роналдо (44), удвоил аванса на домакините. Другите две попадения пък бяха реализирани в края на срещата. Първо Жоао Кан­село (86) нап­рави раз­ликата класическа след…

Прочети още…

България

Икономика

Loading...

Култура

Свят

Дания обяви, че носенето на маски няма да е задължително

Дания обяви, че носенето на маски няма да е задължително

Индия регистрира световен рекорд по брой на смъртните случаи от COVID-19 за един ден

Дания обяви вчера пос­лед­ните етапи от плана си за отмяна…

Прочети още:

Loading...

Земеделие