Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Брой 241, Година XXXII

Back Вие сте тук:Начало Начална Румен Радев избра дълга пред рейтинга

Румен Радев избра дълга пред рейтинга

Румен Радев избра дълга пред рейтинга

Президентът е категоричен, че тези, които саботират „Зеления сертификат”, не предлагат алтернатива

На извън­ред­ната среща на служеб­ните минис­три по повод covid обс­танов­ката президен­тът Румен Радев заяви: „Ясно беше, че определени пар­тии и кандидат-президенти ще се въз­пол­з­ват от ситуацията, ще спекулират, ще истеризират, ще искат оставки и ще саботират дейс­т­вия, без да пред­ложат алтер­натива или дъл­гос­рочно решение. Те броят гласове, но ние броим заболелите и починалите, защото управ­лен­с­ката отговор­ност лежи върху нас. Като човек на дълга за мен приоритет са хората, а не рей­тин­гът. Животът на нашите съотечес­т­веници за мен е по-важен от избор­ния резул­тат, който ще приема със смирение”, категоричен бе дър­жав­ният глава.

Румен Радев изтъкна, че алтер­нативите пред служеб­ното правител­с­тво са били или да зат­вори напълно дър­жавата по примера на предиш­ните управ­ляващи, или да приложи гъв­кав и отворен под­ход. Той допълни: „Още пом­ним изгон­ването на хората от градин­ките, блокадата на градовете, щетите за икономиката, пъл­ното отмиране на социал­ния и кул­тур­ния живот, от което все още не можем да се въз­с­тановим.

Предиш­ните управ­ляващи насадиха крайно недоверие към вак­сините, които са най-надеждната защита срещу коронавируса”, заяви Румен Радев.

България

Икономика

Култура

Спорт

Свят

Тръмп нарече американски генерал “проклет идиот“

Бив­шият президент на САЩ Доналд Тръмп се изказа грубиян­ски за начал­ника на Обединения комитет на началник-щабовете на американ­с­ката армия Ма…

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Земеделската земя в Югозападна България е най-евтината в ЕС

Земеделската земя в Югозападна България е най-евтината в ЕС

Общо за страната ни сред­ната цена на обработ­ваемата земя е изчис­лена на 5328 евро на хектар,сочат данни на европейс­ката статис­тическа служба…

Прочети още:

Loading...