Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Брой 114, Година XXXII

Back Вие сте тук:Начало Начална Гришо играел по-силно в зала

Гришо играел по-силно в зала

Григор Димит­ров се чув­с­тва добре, когато играе в зала, и смята, че именно затова има предим­с­тво пред съпер­ниците си във важ­ните мачове. 29-годишният бъл­гарин, който е пос­тавен под номер 4 в схемата в Ант­верп, отс­т­рани испанеца Пабло Андухар след обрат с 4:6, 6:3, 6:4 и се класира за третия си чет­вър­т­финал за годината след тези в Акапулко и Рим. “Мисля, че просто останах в мача по много добър начин. Това се дъл­жеше на моя опит да играя на зак­рито“, каза Димит­ров, цитиран от сайта на АТР.

“Нямам шанса да играя много мачове в зала, но винаги съм чув­с­т­вал, че имам малко допъл­нително предим­с­тво, особено в решител­ните моменти. Мисля, че това беше един от тези двубои“, допълни най-добрият бъл­гар­ски тенисист.

“Всъщ­ност играх много добре през пър­вия сет, но го загубих. Тогава си помис­лих: “Добре, нека просто намерим друг начин“. Подобни мачове в началото на тур­нира са много важни и е хубаво, че продъл­жавам нап­ред. Това е нещото, от което съм най-доволен“, каза още Димит­ров.

На чет­вър­т­финала днес бъл­гаринът очаква победителя от двубоя между Милош Раонич (Канада) и Камерън Нори (Великоб­ритания).

България

Икономика

Loading...

Култура

Спорт

Португалия се развихри преди Евро 2020

Португалия се развихри преди Евро 2020

Европейс­кият шам­пион Пор­тугалия победи Израел с 4:0 в пос­лед­ната си кон­т­рола преди началото на Евро 2020, което ще се проведе от 11 юни …

Прочети още:

Loading...

Свят

Дания обяви, че носенето на маски няма да е задължително

Дания обяви, че носенето на маски няма да е задължително

Индия регистрира световен рекорд по брой на смъртните случаи от COVID-19 за един ден

Дания обяви вчера пос­лед­ните етапи от плана си за отмяна…

Прочети още:

Loading...

Земеделие