Вестник Земя

            Коопмедия                    ЦКС
         НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

25 въпроса за Крим
Вестник Земя - първа страница

Брой 18, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало Начална ГЕРБ изненадаха с кандидатурата за премиер

ГЕРБ изненадаха с кандидатурата за премиер

Неврохирургът от „Пирогов“ проф. Николай Габровски ще предлага кабинет от експерти

ГЕРБ-СДС пред­ложиха за кан­дидат министър-председател фигура, която не е от пар­тий­ните им редици, което не бе очак­вано от повечето политически наб­людатели. Нев­рохирур­гът и зам.-шеф на бол­ница „Пирогов“ проф. Николай Габ­ров­ски взе проуч­вател­ния ман­дат от ръцете на президента Румен Радев.

Очак­вам екс­пер­т­ност и отговор­ност, заяви президен­тът Радев. За екс­пер­т­ност при със­тавянето на правител­с­т­вото говори и проф. Габ­ров­ски. Той заяви, че ще пред­ложи кабинет, “който да е по-далеч от политичес­кото говорене и кон­ф­рон­тацията и да е по-близо до екс­пер­т­ното и професионализма“.

Пред­с­тавители на редица политически сили комен­тираха, че не виж­дат въз­мож­ност за със­тавяне на правител­с­тво с пър­вия ман­дат. Песимизъм изрази и пред­седателят на Народ­ното съб­рание Вежди Рашидов.

България

Икономика

Loading...

Култура

Спорт

Бащата на Джокович позира с руския флаг в Мелбрън

Бащата на Новак Джокович – Сър­джан, беше зас­нет как позира с фенове, дър­жащи рус­кия флаг, а един от тях бе облечен с фланелка със “Z”. Възмо…

Прочети още:

Loading...

Свят

Путин: Целите ни в Украйна остават непроменени

Путин: Целите ни в Украйна остават непроменени

Целите на Русия в Украйна остават неп­роменени, заяви в сряда рус­кият президент Владимир Путин. Той говори на среща със студенти по повод Тат…

Прочети още:

Loading...

Земеделие