Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Сря03032021

Брой 43, Година XXXII

Back Вие сте тук:Начало Култура (2) Киномания започва филма „Страх“ на Ивайло Христов

Киномания започва филма „Страх“ на Ивайло Христов

В името на пуб­ликата и в тър­сене на нес­тан­дар­тни обединяващи решения на фона на слож­ната епидемична обс­тановка, трите големи ежегодни фил­мови фес­тивала си подават ръка за пар­т­ньор­с­тво. Киномания, София Филм Фест и Мaster of Art ще организират киноп­раз­ник за своите почитатели, наситен с изненади и събития.

Киномания ще се проведе в периода 822 април. Официал­ното отк­риване ще е на 8 април в Зала 1 на НДК с филма „Страх“ на Ивайло Хрис­тов. Фес­тивалът ще започне на 1 април с рет­рос­пек­тива на великия Федерико Фелини и ще продължи с отк­риването на десетото, юбилейно издание на Фес­тивала на Френ­с­кия филм на 9 април в кино Люмиер. Този фес­тивал ще пред­с­тави специална сек­ция, която ще отдаде почит на гения на европейс­кото кино — Мишел Пиколи.

Като специален жест към кинолюбителите екипите на Киномания и фес­тивала за докумен­тални филми за изкус­т­вото Master Of Art подаряват на зрителите една специална сед­мица, в която двата фес­тивала ще се провеж­дат еднов­ременно. Така в периода от 15 до 22 април зрителите ще получат двойна доза кино удовол­с­т­вие, като ще могат да гледат филми от прог­рамата и на двата фес­тивала. А още между 12 и 28 фев­руари Master of Art ще зарадва пуб­ликата със специално онлайн издание в плат­фор­мата за видео съдър­жание neterra.tv+.

България

Кмет и 3 балотажа за БСП, ГЕРБ спечели Мъглиж с натиск и менипулации

Кмет и 3 балотажа за БСП, ГЕРБ спечели Мъглиж с натиск и менипулации

В седем от дванадесетте населени места у нас, където на 28 фев­руари се проведоха час­тични избори за кмет, БСП учас­тва със свои кан­дидати. Ед…

Прочети още:

Loading...

Икономика

Спорт

Свят

Земеделие