Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Сря03032021

Брой 43, Година XXXII

Back Вие сте тук:Начало Култура (2) Театър “Иван Радоев“ с представления на живо

Театър “Иван Радоев“ с представления на живо

Драматично-кукленият театър “Иван Радоев“ в Плевен обяви афиша си с пър­вите пред­с­тав­ления на живо. Стар­тът е на 19 януари с “Човекът от Подолск“ от Дмит­рий Данилов — режисьор е Васил Василев. Срещите си със зрителите продъл­жава и пиесата на Вален­тин Крас­ногоров “Един мъж и една жена“, под режисурата на Анас­тас Поп­димит­ров, която се радва на успех сред зрителите. Учас­т­ват дъл­гогодиш­ните актьори от трупата Мариета Калъпова и Георги Ангелов, които пред­с­тавят сблъсък между жен­с­ката жер­т­воготов­ност и мъж­ката страст.

Следва спек­такълът “Серьожа е много тъп“ от Дмит­рий Данилов, режисиран от Васил Василев, на 27 януари, за абсур­д­ното ежед­невие на един млад човек. Заложено е и ново пред­с­тав­ление на “Аспарух“ с автор и режисьор Ованес Торосян на 29 януари. В монос­пек­такъла се изявява актьорът Алек­сан­дър Кънев. Плевен­с­кият театър отново кани децата на “Кук­лен театър в събота“.

На 21 януари е “Без­цен­ното камъче“, на 23 януари ще видим “Фран­к­лин“, на 28 януари — “Аладин и въл­шеб­ната лампа“.

България

Кмет и 3 балотажа за БСП, ГЕРБ спечели Мъглиж с натиск и менипулации

Кмет и 3 балотажа за БСП, ГЕРБ спечели Мъглиж с натиск и менипулации

В седем от дванадесетте населени места у нас, където на 28 фев­руари се проведоха час­тични избори за кмет, БСП учас­тва със свои кан­дидати. Ед…

Прочети още:

Loading...

Икономика

Спорт

Свят

Земеделие